"Skandalozno"! TV Prva optužila Grand: Nismo dobili nikakvu ponudu od njih za "Zvezde Granda", krše ugovor koji imaju sa nama!

15.10.2022

07:29

0

Oni tvrde da su imali pravo preče kupovine, zbog ugovora koji imaju

"Skandalozno"! TV Prva optužila Grand: Nismo dobili nikakvu ponudu od njih za "Zvezde Granda", krše ugovor koji imaju sa nama!
zvezde-granda t prva copy - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

"Zvezde Granda", popularno muzičko takmičenje, posle šest godina emitovanja na TV Prva će od 5. novembra novu sezonu započeti na TV Pink, gde je i prvobitno emitovano pre 18. godina.

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink i predstavnici Grand produkcije juče su i zvanično potpisali ugovor, a pored "Zvezda Granda", na Pinku će se emitovati i "Zvezde Granda - Specijal", te "Praktična žena". Međutim, kao veliko iznenađenje došlo je saopštenje TV Prva da oni uopšte nisu vodili pregovore sa Grandom!

Grand/Promo
Predstavnici Granda sa vlasnikom TV Pink

Na sajtu ove televizije osvanulo je saopštenje u kojem su objasnili da oni nikakvu ponudu nisu dobili od Grand produkcije za nastavak saradnje, te da krše ugovor koji imaju sa njima. 

- Ukoliko je tačna informacija koja se pojavljuje u medijima da „Zvezde Granda“ prelaze na Pink, kao i još dve emisije vlasnika Junajted grupe, smatramo je krajnje skandaloznom.

Junajted grupa kao vlasnik Grand produkcije, pa samim tim i emisije „Zvezde Granda“ i Prva televizija koja emituje ovaj šou već šest godina, imaju potpisan ugovor do 31. oktobra ove godine. U ugovoru stoji da naša kuća mora najkasnije šest meseci pre isteka ugovora da dobije ponudu vlasnika Grand produkcije za nastavak saradnje kao pravo preče kupovine.

S obzirom na to da ponuda do dana današnjeg nije stigla do nas, ukoliko su ove informacije tačne, Dragan Šolak koji je potpisao partnerstvo sa Željkom Mitrovićem direktno krši ugovor i ne poštuju pravo i zakone Republike Srbije - piše u saopštenju na sajtu Prve.

ATAImages/Antonio Ahel
Predstavnici Granda sa vlasnikom TV Pink

Podsetimo, nedeljama unazad se spekulisalo o tome gde će se emitovati nova, 18. sezona ovog takmičenja. Čak i kada je počelo snimanje novih epizoda, ni Saša Popović, kao kreativni direktor Granda, ni ostali članovi žirija, nisu mogli da kažu na kojoj televiziji ćemo ih gledati, s obzirom na to da da je sve bilo u rukama vlasnika "Grand produkcije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike