Zavirite u Cvijin moderno opremljen stan: Ogroman video-projektor i najnovija tehnika (FOTO)

19.09.2022

06:30

2

Reper je pokazao kako je uredio enterijer svog doma

Zavirite u Cvijin moderno opremljen stan: Ogroman video-projektor i najnovija tehnika (FOTO)
cvija - Copyright Stefan Cvijović Cvija, 24sedam/Goran Sivački

Reper Stefan Cvijović domaćoj javnosti poznatiji kao Cvija, uspešno posluje, a većinu svojih nastupa tokom leta je imao preko grane, te je mesecima bio odsutan od kuće.

Pošto često putuje kako privatno, a tako i zbog posla, očigledno se uželeo kuće, svog kreveta, pa je sa pratiocima podelio kako izgleda njegova oaza mira u srpskoj prestonici, gde puni baterije i odmara se. 

U dnevnom boravku dominiraju svetle nijanse, bela boja i siva, a u centralnom delu se nalazi ugaona garnitura i sto, kao i brojne police ispunjene knjigama. U nastavku dnevne sobe nalazi se i moderno opremljena kuhinja, gde reper inače voli da provodi vreme kuvajući. 

Iz prostranog dnevnog boravka se uskim hodnicima dolazi do spavaće sobe u kojoj se nalazi ogroman video-projektor i francuski ležaj. 

Nije nepoznanica da Cvija odlično zarađuje, pa i da voli da ulaže u svoju karijeru i pesme. Ogroman video-projektor u njegovoj sobi, međutim, znak je da isto radi i van studija. Prostor je opremljen po poslednjoj modi, a sudeći po veličini ekrana, tehnika ga takođe izuzetno privlači, pa ne žali para kada do toga dođe. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike