Zavirite u moderno opremljeni stan Marije Šerifović u elitnom delu Beograda: Čist luksuz i komfor (FOTO)

21.08.2022

06:45

8

Pevačica je pre nešto više od tri godine, pazarila stan od skoro 80 kvadrata koji je uredila po svom ukusu

Zavirite u moderno opremljeni stan Marije Šerifović u elitnom delu Beograda: Čist luksuz i komfor (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifovć vlasnia je nekoliko nekretnina, a kako najveći deo vremena zbog posla provodi u srpskoj prestonici, ona je pre tri godine kupila stan u elitnom naselju na Novom Beogradu, gde žive brojne poznate ličnosti. 

Naime, Šerifovićeva živi u luksuznom kvartu, gde su joj komšije, kolege Saša Kovačević, Milica Todorović, Steva Anđelković. Njena oaza mira stala je u 80 kvadrata,a prema pisanju medija, za ovu nekretninu pevačica je izdvojila oko 200.000 evra. 

Printscreen „Amidži šou"
Marija Šerifović

 

Neretko na Instagram nalogu Šerifovićeve, možemo videti kako je pevačica opremila svoj životni prostor. Gotovo sve obiluje svetlim bojama, dok su komadi nameštaja nešto tamniji, kako bi se postigao kontrast. 

U prostranom dnevnom boravku nalazi se komforna ugaona garnitura, kućni bioskop i raznorazne police koje je pevačica upotpunila sitnim detaljima, kako bi ova prostorija izgledala živopisno, a nisu izostali ni moderni komadi nameštaja, rađeni u posebnom stilu. 

 

Spavaća soba krije pravu bajku. U njoj se nalazi francuski ležaj, ali i brojni jastučići koji je dodatno ulepšala kutak u kom se odmara. Osim toga, u ovoj prostoriji se nalazi i ogroman beli orman sa ogledalom koji se proteže celom dužinom zida. 

I u kuhinji preovladavaju svetle boje - kuhinjski nameštaj i neophodna bela tehnika je sve ono što je potrebno za jednu domaćicu kakva je Šerifovićeva. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike