"Neka me kunu rođeni, samo nemoj ti" Šabanović snima novu pesmu, pronašao se u baladi o neuzvraćenoj ljubavi

30.07.2022

06:45

0

Autor: Marija Mitić

I pored svih obaveza i nastupa, pevač postiže i da pripremi iznenađenja za svoju publiku

"Neka me kunu rođeni, samo nemoj ti" Šabanović snima novu pesmu, pronašao se u baladi o neuzvraćenoj ljubavi
vrnjacka_banja_12072022_0211 - Copyright ATAImages/ A.A.

Isak Šabanović tokom letnje sezone nastupa punom parom, a pored rodne Crne Gore i Srbije, svakog vikenda ima svirke širom regiona. I pored svih obaveza i nastupa, pevač postiže i da pripremi iznenađenja za svoju publiku, te je tako snimio novu pesmu, koju svi nesumnjivo jedva čekaju, a koja će ugledati svetlost dana početkom jeseni.

Kako je "Zvezda Granda" otkrila za naš portal, u pitanju je balada koja govori o ljubavi, a u stihovima ove pesme, koju potpisuju Mirna Košanin i Aleksandar Sofronijević, pevač se i te kako pronašao, iako nikome konkretno nije posvećena.

- Čim su je autori napisali, još pre godinu dana, znali su da je pesma baš za mene. Oduševio sam se i prihvatio, posebno jer se u mnogim stihovima pronalazim - priča nam Šabanović i navodi da, iako vidi sebe u pojedinim stihovima to nema veze sa njegovom prethodnom ljubavnom vezom.

 

 

Isak je za 24sedam izdvojio i stih koji ga najbliže opisuje odnosno u kom se najviše pronalazi, a koji glasi:

Zakleću se noćas pred Bogom
Pred tobom i drugovima svojim
Nek me sude redom svi
Neka me kunu rođeni
Al samo, samo nemoj ti

Budući da sve više pevača snima brze pesme popularnog trep žanra, Isaka smo upitali i kako se odlučio na baladu, a ne na nešto komercijalniju opciju.

 

 

 - Iskreno, nisam mnogo razmišljao u tom pravcu. Smatram da se izdvajam po nečemu, kako mnogi kažu, po energijii, i zato ni ne razmišljam o konkurenciji. Verujem u ovu pesmu i ovo je nešto što ste najmanje mogli da očekujete od Isaka Šabanovića. Prošla pesma je bila izlet u nešto novo i drugačije, a ovo sam, malo više ja - priča nam pevač kroz osmeh.

Šabanović će za ovu numeru uskoro snimati i spot, dok, još uvek tajnu lokaciju, nije želeo da otkriva.

Podsetimo, Isak Šabanović u poslednje vreme punio je novinske stupce zbog njegove ljubavne veze sa koleginicom Aleksandrom Mladenović. Ova romansa trajala je oko tri meseca, a kada je par saopštio da se razilazi, nisu želeli da javno otkrivaju uzrok njihove odluke. Pevač se brzo nakon svega vratio poslovnim obavezama, što mu, po svemu sudeći, veoma prija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike