Mahir je Isaku odneo pobedu u ZG ispred nosa, posle godinu dana kaže: Njegovoj popularnosti je doprinela veza sa Aleksandrom

22.06.2022

06:30

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je za 24sedam otkrio i koliko je profitirao od "Zvezda Granda", zašto ga nema u medijima, da li ima devojku...

Mahir je Isaku odneo pobedu u ZG ispred nosa, posle godinu dana kaže: Njegovoj popularnosti je doprinela veza sa Aleksandrom
finale_zvezde_granda_26062021_0211 - Copyright ATAImages/ A.A.

Bliži se veliko finale muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", koje će se održati u subotu 25. juna, a prošle godine vladala je velika euforija kada je Mahir Mulalić odneo pobedu ispred Isaka Šabanovića koji je zauzeo drugo mesto.

Godinu dana od kraja prošle sezone, sumirali smo uspeh sa Mahirom, te je za 24sedam ispričao šta se promenilo u njegovom životu, da li je profitirao od takmičenja i pobede i kako bi svoju popularnost uporedio sa onom koju uživa Isak Šabanović.

Razgovor smo najpre počeli od najsvežijih tema, te kaže da ne prati redovno "Zvezde Granda".

- Pratim s vremena na vreme. Ova sezona je jako nepredvidiva, tako da zaista ne znam kome bih dao prednost kada se radi o pobedi. Sve će se znati u finalu.

Printscreen Instagram/mulalic
Mahir Mulalić

Da li bi voleo da si bio u takmičenju sada kada je Ceca Ražnatović deo žirija?

- Za mene su "Zvezde Granda" oduvek predstavljale jedno veliko iskustvo, tako da bez obzira na postavku žirija vrlo rado bih se opet prijavio, jer znam koliko su iskustva prethodnim pobednicima i učesnicima donele "Zvezde Granda" za nastavak karijere.

U poslednje vreme te ne viđamo često u javnosti. Koji je razlog?

- Verovatno zato što sam mnogo posvećen radu na svojoj novoj pesmi koja izlazi u julu ove godine. Jako se tome radujem, bržeg je ritma i siguran sam da će se i te kako dopasti publici.

Da li nastupaš i da li si zadovoljan kako se situacija odvija za tebe nakon pobede u "Zvezdama Granda"?

Printscreen Instagram/mulalic
Mahir Mulalić

- Naravno da nastupam, i generalno sam zadovoljan kako se odvija situacija kada je moja karijera u pitanju.

Koliko ti je donela pobeda u ovom takmičenju? Da li ti je skočila cena nastupa?

- Donela mi je mnogo. Pre svega veliko iskustvo, mnoga poznanstva i mnogo lepih odnosa sa kolegama, putovanja i nastupa pred publikom širom Balkana i u dijaspori. A kada je cena u pitanju, koliko god da me platite niste me preplatili (smeh).

Znači li to da si zadovoljan?

- Nikada nisam govorio javno o novcu, zaradama ili bilo čijoj plati, nekako to smatram nepristojnim.

Da li misliš da je pobeda ključ za dalji uspeh?

- Pobeda je jedan kredibilitet i breme pred publikom da nastavim dalje još jače. Ljubav publike mi je mnogo bitnija od zarade. Pare se zarade i potroše, dok pesme, publika i izvođač imaju jednu sintezu tokom života i to je ono što mene najviše raduje.

Printscreen Instagram/mulalic
Mahir Mulalić

Za razliku od tebe, Isak Šabanović, koji je bio drugoplasirani je stalno u medijima. Kako to komentarišeš, misliš li da je popularniji od tebe?

- Isak ima već tri snimljene pesme nakon finala i sasvim je u redu što je medijski prisutan. Drago mi je zbog njega i verujem da će nastaviti redovno da snima. 

Da li misliš da njegovoj popularnosti doprinosi i veza sa poznatom devojkom? Imaš li ti tako nešto u planu?

 - Naravno da doprinosi. Za ljubav nemam plan, mislim da to treba da ide samo po sebi i da se nekim Božijim putevima zaljubljenost i ljubav desi.

Da li imaš devojku? 

-  Trenutno sam solo i to mi jako odgovara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike