Isak Šabanović odgovorio Zorani na prozivke da je okrenuo Miliju leđa: Biću pravi džentlmen

17.06.2022

16:40

0

Pevač je poručio koleginici da će se sresti kroz dva meseca kada će i porazgovarati

Isak Šabanović odgovorio Zorani na prozivke da je okrenuo Miliju leđa: Biću pravi džentlmen
Isak Šabanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Mićanović, mlada zvezda „Granda“ pohvalila je svog kolegu Isaka Šabanovića na postignutom uspehu, sa pesmama koje je objavio, ali isto tako i istakla da za razliku od njega, ona nikad neće okrenuti leđa nekadašnjem mentoru, a sadašnjem producentu Aleksandru Miliću Miliju, što rokeru nije prijalo.  

Antonio Ahel/ATAImages
Zorana Mićanović

 

Navodni rat među fanovima i rivalitet među pevačima podgrejale su kuloarske priče da je Šabanović napustio poznatog kompozitora kada je objavio pesmu „Ja za bolju nisam“, koju potpisuju drugi autori. 

- Ja nikada Miliju nisam okrenula leđa, niti bih. Zašto bih kad je sve super? Videla sam to za Isaka, ali dečko je možda našao bolju priču za sebe, nismo svi isti, svakome drugačije odgovara. Isak ima dobro ime i uspeo je da napravi nešto od sebe za razliku od takmičara iz te sezone, tako da ćemo tek videti gde će ko biti. E sad, da li će biti uspešniji on ili ću ja, to se nikad ne zna i ne treba sada da se priča o tome, polako, videćemo - rekla je Zorana u intervjuu za „Grand“, što je podgrejalo glasine među fanovima da među nekadašnjim saborcima postoji rivalitet. 

Isak nije želeo da ulazi u dublju polemiku, već je poručio samo da mu se dopada novi singl koleginice Zorane „Poljubi me kad sam pijana“, koji potpisuje Mili. 

Antonio Ahel/ATAImages
Isak Šabanović

 

- Zorana, čestitam ti na novoj pesmi. Kao prvi džentlmen neću da odgovorim, niti da išta komentarišem, ali mogu da joj poručim: Vidimo se za dva meseca - rekao je Isak za „Grand Online“ i time stao na put glasinama da nije u dobrim odnosima sa Milijem i Zoranom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike