„Zvezde Granda“ prelaze na TV Pink, otkriven i datum početka emitovanja!

13.10.2022

12:28

0

Ugovor će, prema navodima medija, biti potpisan u petak

„Zvezde Granda“ prelaze na TV Pink, otkriven i datum početka emitovanja!
Zvezde Granda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danima unazad vodili su se paralelni pregovori gde će se emitovati muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ koje je godinama unazad bilo prikazivano na televiziji Prva. Međutim, prema saznanjima medija, ove godine će ipak biti drugačije i ovo takmičenje će se emitovati na Pink televiziji.

Naime, „Zvezde Granda“ su dobile svoj termin na ružičastoj televiziji, a prema navodima, serijal će početi sa emitovanjem 1. novembra u 21 čas.

Direktor „Pinka" Željko Mitrović i vlasnik „Granda" su navodno postigli dogovor u sredu, a do zvaničnog potpisivanja ugovora doći će u petak.

24sedam/Nenad Vujanović
Članovi žirija Zvezda Granda

 

- Još samo devetnaest dana do nuklerane medijske konsolidacije srpskog TV tržišta - napisao je Mitrović na Instagramu, što su mnogi povezali sa emitovanjem najpoznatijeg muzičkog takmičenja.

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Objava Željka Mitrovića

Takođe, na televiziji Pink emitovaće se i emisije „Pratkična žena" i „Grand specijal", otkriva izvor.

Podsetimo, nedavno je Saša Popović predstavnicima medija rekao da nema informacije na kojoj televiziji će se emitovati „Zvezde Granda“, s obzirom na to da on više ne odlučuje o tome. Tom prilikom je podsetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici „Granda", te da pregovori nisu u njegovoj nadležnosti. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović

Inače, svima je već poznato da su u novoj sezoni u žiriju Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike