Da li je ovo znak da je došao kraj „Zvezdama Granda“? Jedna krupna stvar objašnjava situaciju u ovoj produkcijskoj kući!

14.09.2022

19:12

1

Sve je više informacija da se nesto dešava, a sada je i zvanično ukinut termin

Da li je ovo znak da je došao kraj „Zvezdama Granda“? Jedna krupna stvar objašnjava situaciju u ovoj produkcijskoj kući!
ziri (22)_ok - Copyright Zoran Kuzmanović Munja

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ se već 19 godina unazad emituje od septembra, a sada, polovinom meseca, zvaničnih informacija o početku nove sezone i dalje nema. Poznato je da su se „Zvezde Granda“ najpre prikazivale na televiziji Pink u terminu od 21h, da bi od 2014. godine „Grand“ promenio emitera i to je bila Prva televizija. 

Nedavno se u medijima pojavila informmacija da čelnici „Granda“ još uvek nisu postigli dogovor na kojoj televiziji će se emitovati ovaj muzički šou program.

U međuvremenu, zvanična stranica emisije „Nikad nije kasno“ na Instagramu je objavila da će se novi serijal prikazivati baš u terminu kada su se svake godine unazad emitovale „Zvezde Granda“.

Instagram printscreen/Nikad nije kasno
Promena termina za muzički šou program Nikad nije kasno

 

S obzirom na to da su ovo dva jako praćena takmičenja sigurno je da neće biti prikazana istog dana. Ono što je čudno u celoj ovoj situaciji jeste da je „Grand“ otkazao termin na koji je publika godinama navikla.

Postavlja se pitanje da li je ovo jedan od znakova će takmičenje sada biti deo neke druge televiziji ili da će doći do potpunog gašenja ovog takmičenja, s obzirom na to da će se konkurentski šou „Nikad nije kasno“ emitovati u vremenu koji čvrsto drže „Zvezde Granda“ gotovo od postojanja.

Ovim povodom smo najpre pozvali PR službu „Zvezda Granda“ kako bismo saznali o čemu se radi, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor.

Printscreen YouTube/Grand Online
Žiri Zvezda Granda

 

Takođe, pozvali smo i neke od članova žirija, Đorđa Davida i Snežanu Đurišić koji su bili veoma zatvoreni za priču povodom ove teme.

- Nemam ingerencije da pričam o tome, ne znam ništa - kažao je roker, a na pitanje da li će on biti jedan od stalnih članova žirija, Đorđe David kaže:

- E to vam mogu reći. Koliko ja znam, sastav članova žirija je isti.

- Ja ne mogu ništa da vam kažem o tome. Najbolje je da pitate Sašu Popovića, on sve zna - kazala je Snežana Đurišić.

Posle članova žirija uputili smo poziv i Žiki Jakšiću koji nije odgovarao na naše pozive.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike