„Grand” odgovorio Jeleni Karleuši? Posle pevačicinog oglašavanja, oni poručili: Mi smo televizijski fenomen

21.09.2022

18:10

1

Još uvek nisu otkrili bitne detalje takmičenja

„Grand” odgovorio Jeleni Karleuši? Posle pevačicinog oglašavanja, oni poručili: Mi smo televizijski fenomen
zvezde_granda_25062022_110 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Grand produkcija se posle dužeg vremena obratila širokom auditorijumu saopštenjem u kome je navedeno da će muzičko takmičenje „Zvezde Granda” početi sa emitovanjem 26. septembra, kako je portal 24sedam prvi pisao.

Ono što je veoma čudno jeste da u tom saopštenju još uvek nije naznačeno u kom terminu će se prikazivati emisija, ali ni ko će biti emiter, što su jako važni detalji za javnost. 

Ali, zato su se osvrnuli na gledanost prethodne sezone, nakon što je Jelena Karleuša na Instagramu napisala da je ovo muzičko takmičenje doživelo sunovrat posle njenog odlaska, udarajući tako na Cecu Ražnatović i Sašu Popovića

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

 

U prilog tome, oni su istakli da je rejting prošle godine bio rekordan. 

- Snimanje nove sezone „Zvezda Granda”, najpopularnijeg muzičkog takmičenja ne samo u Srbiji već i u celom regionu počinje sledeće nedelje.

Ako je suditi po kastingu, koji smo napravili tokom leta, ali i raspoloženju našeg popularnog žirija, koji već u ponedeljak 26. septembra ulazi u velelepni studio „Zvezda Granda”, očekuje nas bogat muzičko-scenski sadržaj i izuzetno gledana sezona. 

Kako smo lestvicu gledanosti postavili na sam tron u novu televizijsku jesen ulazimo ubeđeni da ćemo nadmašiti dosadašnje rezultate. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović, Saša Popović, Jelena Karleuša

 

Sezonu za nama pamtićemo po rekordnim rezultatima gledanosti - apsolutno najgledanija emisija u Srbiji, ne samo u odnosu na ostale komercijalne emitere, već i u odnosu na sve emisije Javnog servisa Srbije, ali i sve ranije sezone!

U prilog ovim tvrdnjama svedoče i zvanični podaci agencije za merenje TV gledanosti „Nielsen Audience Measurement”, koji govore da su emisije „Zvezda Granda tokom čitave sezone imale ubedljivo najbolje rezultate, zahvaljujući kojima smo čvrsto držali tron kada je reč o najpopularnijim i najgledanijim emisjama u Srbiji i zemljama u regionu.

Printscreen YouTube/Grand Online
Žiri "Zvezda Granda"

 

Vrhunac blistave sezone i istorijskih rezultata, bilo je emitovanje finalne večeri, kada su „Zvezde Granda” ostvarile nezapamćen rezultat gledanosti u Srbiji, te je 33 odsto gledanosti TV Prve bio najveći procenat auditorijuma u poslednjih deset godina.

Agencija „Nielsen Audience Measurement”, čija se merenja koriste, specijalizovana je platforma za televizjsku analizu, čime se dobijaju preciznii podaci o gledanosti određenog sadržaja.

Svime navedenim, zabavno takmičarski šou program „Zvezde Granda” i u prošloj sezoni potvrdio je da je jedan od najvećih televizijskih fenomena, koji drzi pažnju ubedljivo većinskog auditorijuma.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike