„Nije taj tačan, a i sestra mu je bolesnica!" Đuričić saznao da je komšija hteo da mu zapali kuću: Progovorio o pozadini sukoba!

12.10.2022

17:36

0

Miki u jeku drame tvrdi da mu je sused „za ludnicu, te da u zatvor i ne može koliko nije normalan"

„Nije taj tačan, a i sestra mu je bolesnica!" Đuričić saznao da je komšija hteo da mu zapali kuću: Progovorio o pozadini sukoba!
Miki Đuričić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miki Đuričić je proteklog vikenda mogao da ostane bez kuće - pošto je njegov komšija iz Kupinova uleteo u dvorište s benzinom, pa pokušao da mu zapali dom. Na svu sreću, katastrofa je na vreme zaustavljena, a susedu Darku L. određeno zadržavanje do 30 dana.

Đuričić, inače, trenutno boravi pred kamerama u Šimanovcima. Pošto su ga iz produkcije obavestili o dešavanjima, brzo je počeo da razgovara na ovu temu. Opaske na račun Darka nisu izostale, kao i njegove sestre.

„Sve ludaci!"

- I tu u Kupinovu imaš neke komšije koji nisu tu dolazili 20 godina. Ćale im se obesio, sve ludaci. Ima, na primer, brat i sestra i mama... Niko ih 20 godina nije video. Došli, valjda nemaju gde, prodali gajbu. Taj mali nije tačan, alkoholičar, mentalno poremećen, bacio se ženi pod auto, umalo da ga zgazi. Pa kad se tako desi... Ma, pusti, dečko nije normalan, leči se... I zamisli, ti uđeš u rijaliti i Mirko, na primer, ode na posao, a taj krene da ti obija kuću usred bela dana i na kraju ti zapali kuću benzinom. On ne može u zatvor već u ludnicu pošto nije normalan - govorio je on u okviru programa u kom učestvuje, a onda i nastavio na račun sestre, D. L, koja „peva sasvim suprotnu pesmu", o čemu možete čitati OVDE.

Miki Đuričić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ceo komšiluk ne zna šta će s njim. U četiri ujutro ustane i kosi travu. U njemu trideset kila, nemaš ga šta videti. Mogao je zapaliti kuću. Plus ta sestra, bolesnica isto. Nikad nisu čuli ružnu reč od mene, čak sam bio dobar s njihovim ocem. Ja ne znam 20 godina gde je žena. Kad ona mene blati i među fanovima... Vređa ženu, kao: „Ima 100 kila, veća od njega, on je isti ko moj brat, samo pije lekove". Odveli su ga u ludnicu, neće u zatvor - ponovio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike