Miki Đuričić psuje i vređa komšiju koji je pokušao da zapali njegovu kuću: Sad ćeš videti ko je manijak i psihopata

11.10.2022

11:55

0

Svađa među komšijama je počela još tokom leta

Miki Đuričić psuje i vređa komšiju koji je pokušao da zapali njegovu kuću: Sad ćeš videti ko je manijak i psihopata
mIKI - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Komšija Mikija Đuričića pokušao je za vikend da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali na požar je na vreme primećen i sprečena je veća tragedija. Darko L. je odmah priveden i u ponedeljak mu je određeno zadržavanje do 30 dana.

Sestra Darka L. je otkrila da je sukob sa Đuričićem počeo još tokom leta kada je Miki usred noći došao do njihove kuće, psovao ih i vređao, a sve zbog komentara koji je stavila ispod snimaka na Jutjubu.

ATAImages/Antonio Ahel
Miki Đuričić

 

- Sutra ćete vi za Beograd, prvim autobusom. Ti da komentarišeš mene i moju ženu na Youtubu. Dvadeset godina niste dolazili. Zapamtićeš kad si se vratila u Kupinovo. Presešće ti svaki dan u Kupinovu, sad ćeš videti šta je pravi manijak i psihopata - vikao je Đuričić na svoje komšije vređajući ih, čulo se u snimku do kog su došli mediji.

Inače, sestra D. L, koji je pokušao da zapali Mikijevu kuću, ističe da će protiv Đuričića podneti tužbu zbog pretnji i vređanja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miki Đuričić

 

Inače, kako smo saznali od izvora, Miki i komšinica su zajedno išil u u osnovnu školu, nakon čega se s porodicom preselila u Beograd, ali su se proletos vratili u Kupinovo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike