Mikiju Đuričiću komšija pokušao da zapali kuću: Hteo je da odbrani sestrinu čast, određen mu je pritvor!

10.10.2022

14:46

1

Sve ovo je izazvala svađa koja se dogodila ovog leta

Mikiju Đuričiću komšija pokušao da zapali kuću: Hteo je da odbrani sestrinu čast, određen mu je pritvor!
zadruga_5_pocetak_05092021_0099 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mikiju Đuričiću, poznatom učesniku rijalitija, je komšija Darko L. zamalo zapalio celu kuću u Kupinovu. Kako je otkriveno, majka počinioca ovog dela otkrila je da je Miki bio navodno u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom, kada je njegovoj sestri psovao pokojnog oca.

- Darko se nalazi u zatvoru, danas će da bude saslušanje. Uradio je to jer se, pre nego što je otišao u "Zadrugu", Miki zakačio sa mojom ćerkom, Darkovom sestrom. Miki je vikao koliko je god mogao, kao ludak je vikao, psovao majku i "mrtvog oca što se obesio", i šta sve nije govorio, i to je ovaj moj zapamtio. Bio je pod dejstvom alkohola, sve mu se skupilo i prosto, pukao mu je film. Miki je pretio, ali ne mom sinu, nego ćerki. Svašta je govorio, da izvinete, psovao je mrtvog oca što se obesio, a moj muž se obesio pre 16 godina... - počela je Gordana, Darkova majka, i objasnila da se sve dogodilo još pre nekoliko dana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miki Đuričić

- To je bilo u petak, ja sam došla u šest uveče. Samo sam čula od ćerke da su ga odveli. Da li je on palio ili samo posuo benzin, verujte mi da ne znam... Nije to bilo nešto strašno, ali on je bio mnogo pijan, pod dejstvom alkohola je bio, inače to sigurno ne bi uradio trezan. Znam, garantovano. On nije neki kabadahija, on se leči od depresije, povučen je - rekla je Gordana, piše Blic, i priznala da je njen sin i ranije pravio prestupe, ali u alkoholisanom stanju:

- Imao je prestup 2003. godine u Šimanovcima, isto pod dejstvom alkohola, kada ja auto koji je pripadao svešteniku ostao otključan, i on je pošto mu je pobegao autobus ušao u kola, išao nekih stotinak metara i udario je u transformator.

Miki se navodno posvađao sa Darkovom sestrom zbog toga što mu je ona na društvenim mrežama prokomentarisala kako je kupio kuću u Inđiji, a i dalje živi u Kupinovu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miki Đuričić

- Moja ćerka mu je napisala na mrežama nešto kao: "Kupio si kuću u Inđiji, a ovde živiš". Ne znam što ga je to toliko pogodilo. Onda je došao moj sin, pitao me je da li sam čula šta se desilo, a ja sam spavala tada. Kaže:"Miki kao da nije bio normalan, on je svašta rekao". Miki nije bio pijan, on ne pije. On je takav, neurotičan, koliko puta mu se tako desi sa komšijama da se isvađa i svašta govori. Naiđe mu... Jednom sam ja palila tu neko lišće, on kaže "Je*em te Bože, ne žive ovde, dođu, pa pale đubre". Ima on neke ispade. Ja sam sa njegovim roditeljima bila dobra, sa majkom pogotovo, sa sestrom njegovom, sve...

Mikijev otac je istakao da poznaje čoveka koji je hteo da im zapali kuću, te da nikada nisu imali probleme. Štaviše, on je otkrio da je sa majkom počinioca u dobrim odnosima, te da ne želi nikakve probleme.

Darku L. je, kako piše Kurir, određeno 30 dana pritvora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike