Ovo je sestra Đuričićevog komšije zbog koje je nastao haos u Kupinovu! Rešila da podnese tužbu: Miki je divljak! (FOTO)

10.10.2022

16:28

3

Uvreda i pretnji joj je dosta, pa je rešila da im ovako stane na put

Ovo je sestra Đuričićevog komšije zbog koje je nastao haos u Kupinovu! Rešila da podnese tužbu: Miki je divljak! (FOTO)
amigi_13102020_0085 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Izvesni Darko L., komšija Mikija Đuričića, za vikend je pokušao da zapali kuću poznatog zadrugara u Kupinovu, međutim, prema daljim napisima medija, požar je lokalizovan na vreme i tako je sprečena veća katastrofa. Pomenuti komšija je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana, a njegova sestra D. L. istakla je u razgovoru s „Kurirom" da planira da podnese tužbu protiv Đuričića zbog svih pretnji i uvreda koje joj je letos uputio.

„Oduvek nas mrzi!"

- Miki je divljak. Pretio mi je i vređao u sred noći. Vređao je i mog brata i mrtvog oca. On je psihopata! Mora da odgovora za ono što govori i radi, a ja za sve ovo imam snimke. Đuričić je veliki idio.! Letos smo se sreli u prodavnici. Kaže mi: „Hej, gde si?" Ja njemu isto i kažem da je sve okej. Tad mi je rekao da je kupio kuću u Inđiji - prisećala se ona, pa zatim nastavila:

- Nakon toga, pojavljuje se njegov intervju na Jutjubu gde je izjavio da se seli kod tašte, ispod kojeg sam napisala: „Komšija, pa ti si reče da si kupio kuću!" Nakon toga, u pola jedan noću počinje da urla, preti i vređa. On ne shvata da spoljni svet nije „Zadruga", preti kome stigne. Njega niko ne voli, a nas oduvek mrzi. Išli smo zajedno u osnovnu školu. Inače, bahat je, pun nekih krimosa koji mu dolaze sa pištoljima. U sred bela dana pucaju, jer je stavio novu ogradu. Šta reći? - istakla je ona za pomenute medije.

Sestra privedenog komšije, Instagram screenshot
 

Podsetimo, majka počinitelja krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos, kada je njegovoj sestri psovao pokojnog oca. Kako je ranije medijima ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a onda i zapalio.

Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da gase i tako su sprečile veću štetu.

Sa druge strane, prema daljim napisima pomenutih medija, Đuričić i ne zna šta se odvilo u njegovom domu, jer boravi u poznatoj rijaliti kući u Šimanovcima. Produkcija mu, po svemu sudeći, još ništa nije prenela i trenutno - prisustvuje raspodeli budžeta za crnim stolom šoua.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike