Dragana Katić nakon požara na Senjaku u kom je izgorela kuća njenog bivšeg partnera: "Šteta će tek biti procenjena"

14.02.2022

17:37

0

Voditeljka je otkrila šta se dogodilo

Dragana Katić nakon požara na Senjaku u kom je izgorela kuća njenog bivšeg partnera: "Šteta će tek biti procenjena"
Dragana Katić - Copyright M.M./ATAImages

U beogradskom naselju Senjak, u ulici Vase Pelagića, juče je izbio požar koji je uništio kuću pokojnog partnera voditeljke Dragane Katić.

Ona se sada ovim povodom oglasila, te otkrila šta se desilo.

Printscreen Instagram/mojbeograd
 

- Preneli ste već sve, to je kuća moje dece, oni su dobro hvala Bogu. Brzo je vatrogasna služba intervenisala, a štetu će tek da procene - poručila je ona za Blic.

Dragana je sa Živanovićem dobila bliznace, Bobana i Bojana. Podsetimo, oni su se rastali pre nego što su se njihovi sinovi rodili, te ih je podizala sama.

Svog partnera je tužila za alimentacije, o čemu je govorila za medije svojevremeno.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Kada sam donela odluku da to učinim, nas troje smo seli i obavili krajnje otvoren razgovor. Objasnila sam im da sam, kao roditelj, odlučila da preko suda dođem do svojih prava. Rekla sam im da mogu da budu uz mene ili ne, ali samo istinom, i da tužba jeste moja, ali da će i oni u jednom trenutku morati da se pojave kao svedoci i, pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću, daju izjave i stave potpis na ono što su rekli - objasnila je Dragana za Hello svojevremeno, pa dodala:

- Traženje prava na ono što im pripada ne menja činjenice, pre svega da je to njihov otac, da je deo njihovog života i da to ne znači da će prekinuti kontakt sa njim, niti ga promeniti. Nose njegovo prezime i treba da ga prihvate onakvog kakav jeste. - Uvek su bili, i biće u kontaktu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike