Aca Lukas stigao u Sarajevo nakon što je izašao iz bolnice: Obišao decu ometenu u razvoju (FOTO)

12.10.2022

13:52

0

Pevač je zapevao, ali je dobio i poklon

Aca Lukas stigao u Sarajevo nakon što je izašao iz bolnice: Obišao decu ometenu u razvoju (FOTO)
PHOTO-2022-10-12-15-10-30 - Copyright Foto: Hype

Aca Lukas je pre dva dana napustio Klinički centar Srbije, gde je nekoliko dana bio na pregledima zbog bolova u stomaku, ali je odmah po izlasku nastavio da radi.

Folker je već danas otputovao u Sarajevo kako bi obišao decu ometenu u razvoju, štićenike Zavoda Pazarić, koja su ga željno iščekivala.

Okupljeni su se potrudili i da njemu ukažu čast, pa ga je sačekala torta sa njegovim likom, a kasnije je sa brojnim fanovima zapevao, ali i ćaskao.

Foto: Hype
Aca Lukas u poseti Sarajevu

Podsetimo, Lukas će 3. novembra održati veliki koncert u Štark Areni. Spektakl za pamćenje, u organizaciji Hype produkcije, počeće u 21 čas.

Nakon iznenađenja koje je priredio – novog spota za pesmu “Jednom”, koja je odmah ušla u trending na Jutjubu, Aca je odlučio i da se lično obrati svojim vernim fanovima i pozove ih na koncert:

– Neka dođe ko hoće da se provede najbolje na svetu, kao i uvek, voli vas Aca Lukas – poručio je pevač, za čiji koncert karte možete naći na Ticket.rs kao i na Ticket vision.

Folker će svoju publiku iznenaditi još jednim koncerom 12. novembra u Sarajevu u dvorani ,,Zetra” sa početkom u 20.30 časova.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike