Aca Lukas je i pre nekoliko meseci primljen sa sličnim simptomima u bolnicu: Evo šta je tada rekao o svom zdravstvenom stanju

10.10.2022

11:21

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je u Kliničkom centru Srbije već bio na lečenju

Aca Lukas je i pre nekoliko meseci primljen sa sličnim simptomima u bolnicu: Evo šta je tada rekao o svom zdravstvenom stanju
ami_g_12042022_0005 - Copyright ATAImages/ M.M.

Aleksandar Vuksanović juče je hitno hisptalizovan nakon što je osetio jake bolove u predelu stomaka. S obzirom na to da bolovi nisu prestajali, on je potražio lekarsku pomoć, a njegov menadžer Saša Mirković je za 24sedam rekao da je pevač još uvek u bolnici kao i da je razlog tegobama to što se preforsirao.

- Tačno je, preforsirao se ovih dana, dobio je bol u stomaku, pa će ga zadržati u bolnici nekoliko dana, dok sve ispitaju. Verujem da će biti dobro i da ćemo ubrzo nastaviti pripreme za koncerte - rekao je za naš portal Lukasov menadžer Saša Mirković.

Inače, ovo nije prvi put da je Aca Lukas hitno primljen u bolnicu. Slična situacija mu se desila i pre nekoliko meseci, tačnije u januaru. Tada su, takođe, iz njegove PR službe saopštili da je pevač zadržan zbog stomačnih tegoba, kao i da se preforsirao, zbog čega je u Kliničkom centru Srbije ostao nekoliko dana.

Antonio Ahel/ATA Images
Aca Lukas

- Svi koji ste zabrinuti za mene, nemate razloga. Usled prekomernog posla u studiju, kao i na nastupima, moje telo se malo premorilo i dalo mi je znak da je vreme da ga malo oporavim. Iz razloga što verujem našem državnom zdravstvu, nalazim se u Kliničkom centru gde će mi uraditi sve neophodne analize i pretrage. Nadam se vrlo brzom oporavku jer me čeka puno posla oko novih spotova, pesama, nastupa... - napisao je Lukas tada na Instagramu.

Podsećanja radi, Lukas nastupa punom parom pa nije ni čudo što je došlo do preforsiranja. On je baš u vikendu za nama održao spektakularan koncert u Minhenu sa Miroslavom Ilićem, a takođe je uključen i u pripreme za spektakl koji priprema u Areni za 3. novembar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike