Otkriveno kad će biti prikazan film o Lukasovom životu! U toku i pregovori da se serija emituje na Netflixu!

10.10.2022

09:37

1

Folkerov menadžer i producent Saša Mirković, potvrdio je brojne detalje o ovom projektu

Otkriveno kad će biti prikazan film o Lukasovom životu! U toku i pregovori da se serija emituje na Netflixu!
Aca Lukas - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Aca Lukas prošle godine obelodanio je najsitnije detalje iz privatnog života u autobiografiji "Ovo sam ja", a odmah zatim odlučio da sve prenese i na platno. 

Film i serija o njegovom životu, "Kafanaa na Balkanu" predstaviće njegov turbuletntan život koji decenijama intirgira javnost, a Hype produkcija na čelu sa Sašom Mirkovićem trenutno pregovaraju sa Netflixom koji će otkupiti sve epizode, te će se folkerov život moći da pogleda šira javnost.

- Aca i čitav njegov tim vredno rade na projektu „Kafana na Balkanu“. Saša Mirković je angažovao vrhunske stručnjake i zaista žele da ovo filmsko ostvarenje postigne veliki uspeh kako na domaćem tako i svetskom tržištu - rekao je izvor.

Takođe, konačno je otkriveno i kada bi film i serija o Lukasvom životu i karijeri mogli da se nađu pred publikom.

Aca Lukas, Foto: 24sedam/ N. M.
Aca Lukas

- Ukoliko sve bude po planu, film će premijerno biti prikazan na Sarajevo film festivalu, gde su uvereni da će ostvarenje osvojiti srca publike, ali i da će oduševiti filmske kritičare, kao i ljude iz sveta filma. Nakon emitovanja filma, biće emitovana i serija pod istim nazivom - objasnio je sagovornik za "Alo", a zatim ispričao i kako teku pregovori sa Netflixom. 

- Saša ozbiljno doživljava svaki posao koji radi. U ovaj projekat je uložio mnogo znanja, vremena, truda, ali i novca. Produkcija je vrhunska i uveren je u kvalitet koji nudi. Za cilj ima da potpiše ugovor s Netflixom i da se tamo prikazuju epizode serije koja govori o životu najveće balkanske zvezde - zaključio je izvor.

Mirković je sada i potvrdio lepe vesti.

24sedam/D. Božović
Aca Lukas i Saša Mirković

- Istina je, imam u planu da ostvarim saradnju s Netflixom, neću se smiriti dok ne potpišemo ugovor. Očekujem mnogo od projekta „Kafana na Balkanu“, a nakon toga imam nameru da ekranizujem i život Miroslava Ilića. On je živa legenda i zaslužio je da mu bude posvećen film - rekao je Mirković.

Podsetimo, Lukas će za manje od mesec dana započeti regionalnu turneju, te će prvi koncert održati u Štark Areni 3. novembra.

- Sve će biti na svetskom nivou. Aca je jedan od retkih pevača koji uspe da zaradi novac na velikim koncertima, većina estrade se zadužuje i otplaćuje - Smatra Acin menadžer i producent.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike