„Marijana se ubila, skočila je sa mosta“: Sestra pobednice „Velikog brata“ kroz suze iznela detalje njenog nestanka

11.10.2022

07:46

0

Ove, nimalo prijatne informacije je saznala deset dana pre ulaska u rijaliti

„Marijana se ubila, skočila je sa mosta“: Sestra pobednice „Velikog brata“ kroz suze iznela detalje njenog nestanka
Maja Kovačević - Copyright Printscreen Youtube/Zadruga Official

Pobednica „Velikog brata“ Marijana Seifert nestala je 27. aprila, a od tog dana, zagrebačka policija i dalje traga za njom. Najnovije informacije o njenom nestanku kroz suze je ispričala njena sestra Maja Kovačević.

Kako je otkrila, Marijana više nije živa, skočila je sa mosta nakon svađe sa suprugom i to je saznala 10 dana pre nego što je ušla u aktuelni rijaliti program. 

- Nakon proslave rođendana, vratila se u stan, posvađala se sa njim, izašla i više se nikada nije javila - rekla je Maja.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marija Seifert

- To je bilo negde u aprilu? - upitao je voditelj. 

- Tog jutra, došla je policija i rekla da je na mostu nešto nađeno... Mene samo ovo lomi, ništa me neće ovde slomiti, samo ovo... Moram vam reći, kad je nestala, u prvi mah su svi govorili ''ku*vetina je otišla ponovo da se je*e'' - plakala je Maja.

- Na mostu su pronađena njena dokumenta? - rekao je Milan.

- Ja sam odmah imala osećaj... Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla da ode. Znala sam... To je reka, kišna noć, roniocu tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali, ali u jednom momentu, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve... - govorila je Maja kroz suze, govreći da je njenim roditeljima najteže. 

- Moja mama svaki dan plače svaki dan od 00-24, svaki dan... Ona ne spava... Ali, dobila sam svu podršku od njih, da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija. Teško mi je a pričam o tome - navela je Kovačevićeva.

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Maja Kovačević

 

 

- Ne želim da blatim policiju. Jedan dan tražiti, ili više... Nije tu mnogo truda uloženo bilo. Ne možeš da tražiš u nekom kratkom vremenskom periodu... Moji su vernici, njih ne zanimaju ni čarobnjaci ni vilenjaci... Ali kada dođete u takvu očajnu situaciju. Moj otac je otišao kod čoveka, koji zaista mnogo zna, u nadi da može da vidi, da nam pomogne. On je neko ko je govorio stvari samo koje smo mi samo kao porodica znali... To je bila neka sigurnost da on zna priča... Rekao je da joj niko ništa nije uradio, ona se sama ubila, skočila je sa mosta. Rekao je i lokaciju gde se nalazila i da to treba ići 20 kilometara nizvodno i da je telo za nešto zapelo - priča Maja sa knedlom u grlu i dodaje:

Printscreen/YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

 

- Rekao je da garantuje i da će finansirati svu potragu. To je najnovija informacija, deset dana pre nego što sam ušla sam to saznala. Zvuči nenormalno, ali mojima je na neki način malo lakše... Svesni su da je imala problema i da je sama sebi nešto napravila. Mi samo želimo da je nađemo i da je sahranimo kako treba. Volela bih da ljudi nauče nešto i kakve god probleme da imaju, da nikada ništa ovako ne urade - govorila je Maja.

Voditelj je upitao Maju da li je linč koji je svojevremeno doživljavala možda uticao na ovakvu njenu odluku. 

- Odvratno je bilo. Vređali su je na sve načine. To je bilo pre 11 godina, nikada se nije završilo. Nikada joj nisu to oprostili, vređali su je i na dan nestanka... - govorila je Kovačevićeva.

Printscreen Youtube/Zadruga Official
Maja Kovačević

 

- Prvi suprug je živ, posle te preljube u rijalitiju, oni su se najnormalnije rastali? - pitao je voditelj.

- Jako lepo su se rastali, bukvalno razvod za poželeti. Kasnije je i dolazio kod nas, viđali smo se... I on sam je bio svestan da to nije bilo to to. Oni su se upoznali preko internet aplikacije, on je bio pomorac, više su bili prijatelji. On je našao drugu devojku, sa kojom je srećan i dan-danas.

- Šta je sa mlađim detetom? - pitao je voditelj.

- Ona ne zna, mala je... Ona sada misli da mama ima drugu boju kose, da je sada možda neki tajni agent... Mislim da je svesna ali da joj je lakše pričati priče, da joj možda mama putuje po svetu - govorila je Maja plačući.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike