Sumnja se na najgore! Sestra nestale Marijane očajna, otkrila da li je Seifertova imala problema sa mužem

27.04.2022

22:14

1

Prema informacijama, u trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike

Sumnja se na najgore! Sestra nestale Marijane očajna, otkrila da li je Seifertova imala problema sa mužem
Printscreen YouTube/Veliki brat

U medijima je odjeknula vest da je nekadašnja pobednica Velikog brata Marijana Seifert nestala i za njom traga zagrebačka policija.

Nestanak je prijavio suprug Karlo Seifert, a prema informacijama, u trenutku nestanka nosila je kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT
Marijana Seifert

 

Marijanina sestra Maja Kovačević ne može da se oporavi od šoka otkako je saznala za njen nestanak, te ističe da svi pomišljaju na najgore. 

- Šta da kažem ne znam ništa osim da je nestala i da je tražimo. Sumnja se na najgore, to je to - rekla je Maja za Kurir.

Na pitanje da li je Marijana imala probleme sa mužem, njena sestra kaže.

Printscreen/Youtube/VELIKI BRAT
Marijana Seifert

- Ne, koliko znam sve je bilo u redu - rekla je Maja Kovačević.

Inače, prema pisanjima medija Marijana se 2020. godine tajno udala za Karla Seiferta i zajedno žive u Zagrebu, a prošle godine dobili su i sina. 

Posle pobede u Velikom bratu, povukla se iz javnosti, okrenula se veri i duhovnosti, radila je u jednom kol-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti