Sestra nestale Marijane u agoniji: Samo da se nađe, pa makar i kao Matej

20.05.2022

14:30

0

Autor: Marija Mitić

Maja Kovačević gubi svaku nadu

Sestra nestale Marijane u agoniji: Samo da se nađe, pa makar i kao Matej
Printscreen/YouTube/Bar/Ana Bee

Sestra nestale Marijane Seifert, nekadašnje pobednice rijalitija "Veliki brat", Maja Kovačević, sa porodicom proživljava pravu agoniju. Od Marijane nema ni traga ni glasa već dvadeset i nešto dana, a Maja kaže da ne dobija nikakve nove informacije od nadležih, te da je zbunjena.

- Naravno da nisam dobro, zbunjena sam i ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene lične stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno - rekla je Maja Kovačević, Marijanina sestra.

Printscreen/YouTube/Bar
Maja Kovačević

Kako dodaje, neizvesnost je ono što ubija porodicu.

- Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom celu, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte - kaže Maja.

Ističe i da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom, čiji je leš pronađen pre dva dana u Savi.

Printscreen YouTube/Veliki brat
Marijana Seifert

- Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateju - ispričala je Maja.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti