Ovo je dokaz da sprema spektakl: Aci Lukasu za koncert oprema stiže iz inostranstva! Pogledajte kako će izgledati bina (FOTO)

07.10.2022

12:05

0

Sve će biti u rangu svetskih zvezda

Ovo je dokaz da sprema spektakl: Aci Lukasu za koncert oprema stiže iz inostranstva! Pogledajte kako će izgledati bina (FOTO)
aca lukas (2) - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Najveća muzička balkanska zvezda, Aca Lukas, će zajedno sa Folk House Bandom održati koncert 03. novembra od 21 čad u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Iako je pre samo nekoliko dana svojim fanovima poklonio novi spot za pesmu „Jednom“, Lukas ne prestaje sa iznenađenjima.

Naime, Aca je na svom Instagramu pokazao fotografiju autentične i nesvakidašnje bine, najavivši nezaboravan audio – vizuelni doživljaj:

Promo/HypeProduction
 

- Ponosan sam što će na mom koncertu u Štark Areni beogradska publika prvi put moći da vidi kako to rade inostrane produkcije. Moja matična kuća Hype productiono je za našu turneju izabrala inostranu produkciju. Možete da vidite šta vas očekuje u Areni 3.11.2022. Savršena produkcija vas očekuje i u Novom Sadu, Sarajevu, Tuzli, Zenici…. Voli vas vaš Aca Lukas! Vidimo se - napisao je on.

Promo/HypeProduction
 

Ulaznice za najveću žurku na Balkanu su dostupne na tickets.rs i Ticket Vision prodajnim mestima.

Podsetimo, koncertom u Šratk Areni, Lukas će započeti i regionalnu turneju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike