Severina ima granični poremećaj ličnosti! Popović urnisao pevačicu, govorila je sestri: Iskopaću ti jamu i odseći prst

09.10.2022

11:59

0

Biznismen tvrdi da pevačicia majka nije dala izjavu za medije, već da je to uradio njen tim

Severina ima granični poremećaj ličnosti! Popović urnisao pevačicu, govorila je sestri: Iskopaću ti jamu i odseći prst
pop - Copyright Printscreen Youtube/ Jutarnji program Tv Happy

Pevačica Severina Vučković neprestano je u žiži javnosti što zbog sudskih peripetija koje ima sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, ali i zbog okršaja koji je imala sa sestrom Marijanom Vučković Popović. 

Popović je priznao da ga plaše česte promene raspoloženja bivše partnerke, a potom i otkrio pozadinu sukoba sestara, zbog čega je Vučkovićeva bila privedena.

- Ona ima neki poremećaj ličnosti, kad ne može da se kontroliše njeno agresivno ponašanje. Zabrinut sam da li se agresivno ponaša pred detetom. Osobe koje imaju granični poremaćaj ličnosti imaju problema u vezama i ne mogu da imaju normalnu vezu. Severini bi to smetalo u bilo kojoj drugoj vezi, taj poremećaj utiče na kvalitet odnosa i ja mislim da se to i dogodilo kod Igora i Severine - objasnio je Popović, pa se dotakao sukoba Severine i Marijane:

ATAImages/Antonio Ahel/Printscreen Facebook/Marijana Vučković
Severina Vučković, Marijana Vučković Popović

 

- Od Marijane znam da majka nije dala one izjave koje su se mogle pročitati u medijima, to je napisao Severinin tim. Odake vam to da je majka stala uz Severinu? - upitao je Popović, pa objasnio da Severinina sestričina Mia ne živi sa pevačicom nego preko puta nje.

- Mia je bliska je tetki, ona je otišla od Marijane 2005, kad je još bila u srednjoj školi. Spor nije nastao zbog imovine. Marijana ima tu neku teoriju, kao teoriju zavere, što je zapravo činjenica. Kada sam gostovao na TV pre godinu dana, posle toga je Marijana stavila palac gore na Jutjubu, kao da se slaže sa mnom - priča Milan i kaže da je to proizvelo dodatne nesuglasice:

Antonio Ahel/ATAImages
Severina Vučković

 

-a To je došlo do Severine i Mije i one su njoj počele da šalju preteće poruke, Mia je poslala konkretno poruku: "Ako dođeš u Zagreb, ubiću te batom". Severina je rekla da će zadavi da će da joj iskopa jamu, a taj palac, da će da joj iseče. Marijana je to sve prijavila - kaže Popovići i dodaje:

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Milan Popović i Severina Vučković

 

- Kada je Marijana, koja inače živi u Nemačkoj, došla u Split kod majke, Severina je banula kod majke usred noći u stan i napala je, nekim oštrim predmetom. Osetila je bol i nešto je iseklo taj palac. Severina je napala, rekla joj je da je moja k**vetina, napala i majku kako drži nju. I Marijana je posle što je stavila prst gore proglašena kao neko koga sam ja platio da bude protiv Severine, baš kao Igor -  ispričao je Milan u „Novom jutru”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike