Koja koju kopira? JK ukrala ideju od Severine: Pevačice ponele isti stajling (ANKETA)

04.09.2022

18:59

0

Pevačice, po svemu sudeći imaju isti ukus za oblačenje

Koja koju kopira? JK ukrala ideju od Severine: Pevačice ponele isti stajling (ANKETA)
Severina Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša voli da diktira modne trendove, a mnogim svetskim zvezdama je i inspiracija za stajlinge. Obučena do grla ili ipak prekrivena samo tračicama nije bitno, svaki njen odevni predmet privuče veliku pažnju javnosti.

JK je neretko i kritikovala brojne javne ličnosti što je kopiraju i oblače se poput nje, a sada je ona ta koja je ukrala ideju za jedan stajling.

Naime, Karleuša je tokom prethodne večeri nosila teksas pantalone veoma neobičnog kroja i top od istog materijala. Osim što duž cele nogavice ima postavu u boji kože, farmerke su bile isečene tako da se istakne zadnjica, a gotovo identičnu odevnu kombinaciju je pre nedelju dana ponela njena koleginica Severina Vučković

 

Međutim, kod Severine je to izgledalo nešto svedenije i sa manje proreza. A kako je portal 24sedam već pisao, cena farmerki koje je pevačica nosila, modnog brenda Mugler, iznosi preko 1.000 evra.

Čini se da i Jelena i Severina imaju gotovo identičan ukus za oblačenje, s obzirom na to da je ranije Vučkovićeva iskopirala stajling svoje koleginice kada je nosila crne helanke sa prorezima u boji kože.

Obe pevačice su na društvenim mrežama pobrale sve komplimente na račun izgleda i stajlinga, a po vašem mišljenju, kojoj bolje stoji ovaj model?

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike