Baka Prase napravio novi Jutjub kanal: Ovo neću oprostiti, vratiću udarac!

30.09.2022

20:00

7

Nakon što je ostao bez kanala na kom je imao preko dva miliona pratilaca, odlučio se na ovaj potez

Baka Prase napravio novi Jutjub kanal: Ovo neću oprostiti, vratiću udarac!
Bogdan Ilić Baka Prase - Copyright Youtube screenshot/ Baka Prase 2

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ostao je pre dva dana bez svog Jutjub kanala koji ga je proslavio. On je za to okrivio Željka Mitrovića, sa kojim vodi medijski rat već nedeljama. No, večeras je objavio da je napravio novi kanal na pomenutoj socijalnoj platformi.

"Baka Prase 2" novi je kanal koji je Bogdan otvorio, a koji je za pola sata od objave prikupio preko 17 hiljada pretplatnika. On se obratio svojim fanovima u kratkom videu, te rekao šta se desilo i šta planira.

Youtube screenshot/ Baka Prase 2
Baka Prase

- Ovo će biti kratko obraćanje, da znate čisto šta se dešava. Kanal mi je ugašen, borim se za njega da ga vratim, radim sve što mogu, ali nisam preterano samouveren. Napravio sam ovaj kanal ako se odlučim da nastavim sa snimanjem videa, to će biti ovde - rekao je Baka, pa nastavio:

- Nisam odmah snimio klip i napravio kanal jer sam bio previše emotivan i verovatno bih se rasplakao, pa bi ljudi pričali da je fejk što plačem. Napravio sam novi kanal, nek bude tu, ali ne znam da li ću ga koristiti.

On je, kao i na svojim storijima na Instagramu, objasnio da je njegov stari kanal dobio tri prijave, te da je zbog toga ugašen i opet prozvao Mitrovića. 

- Kanal je ugašen zato što je dobio tri strajka, jedan je bio zbog mog prvog gostovanja na Pinku, to je kao ono kad pozoveš nekog u goste, pa mu zabodeš nož u leđa. Drugi je bio na reakciji na "Ja imam talenat", na koji oni i nemaju pravo, ali dobro. Snimiću reakciju na dokumentarac, to će biti na drugom kanalu, verovatno lajv iako mi se ne radi to - rekao je Bogdan.

Youtube screenshot/ Baka Prase 2
Baka Prase

On je delovao i kao da bi svakog momenta zaplakao, ali je na kraju poručio da će se osvetiti za ono što se desilo.

- Ovo neću oprostiti i vratiću udarac, samo mi je sada malo teško - zaključio je on.

Podsetimo, Željko Mitrović i Baka Prase su započeli medijski rat kada je Ilić, na jednom od svojih lajv uključenja na Jutjubu, rekao da mu vlasnik TV Pink duguje novac. 

Potom je počeo da iznosi razne stvari na račun Mitrovića, koji mu nije ostao dužan, te su se prozivali za razne stvari - od toga ko je bio sa maloletnicima, u kakve je kriminalne radnje uključen preko peticija koje su pokretali jedan protiv drugog, pa i pozivanja na poligraf, koji se nije desio.

Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic
Baka Prase, Željko Mitrović

Baka Prase je pre nekoliko dana najavio da će ove subote objaviti dokumentarac o Mitroviću, ali je sve izvesnije da se to neće desiti.

Kako će se i kada ovaj sukob završiti, da li će dobiti svoj epilog na sudu ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike