Baka Prase ima drugi Jutjub kanal: Prati ga skoro pola miliona ljudi, na njemu objavljivao klipove o Mitroviću!

28.09.2022

20:16

3

Nedeljama unazad je uživo sa svojim pratiocima pričao o celom skandalu upravo na ovom mestu i to po nekoliko sati

Baka Prase ima drugi Jutjub kanal: Prati ga skoro pola miliona ljudi, na njemu objavljivao klipove o Mitroviću!
Bake Prase - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, danas je objavio na svom nalogu na Instagramu da mu je ugašen kanal na Jutjubu.

Baka Prase je na ovom kanalu imao 2 miliona pretplatnika, ali to nije jedini koji je imao na pomenutoj socijalnoj platformi. Proteklih godina, kada mu se dešavalo da je dobijao restrikcije zbog svojih videa, Baka je napravio nekoliko rezervnih kanala.

Youtube/Baka Prase
Baka Prase

Tada je govorio svojim pratiocima da ga zaprate i na njima, "za slučaj da ga ugase".

Jedan od takvih kanala ima gotovo pola miliona pretplatnika. Kanal se zove „Baka sepra“, a na njemu je sporadično objavljivao video klipove, tek toliko da ga „održava u životu“.

Youtube printscreen/ Baka Sepra
Drugi kanal Bake Praseta

Ovaj kanal bizarnog imena, koje je zapravo šatrovački naziv za njegov originalni kanal „Baka Prase“, broji više od 446 hiljada pretplatnika i tokom proteklih nedelja i dana objavljivao je dugačke video klipove u kojima je ismevao Željka Mitrovića, televiziju Pink i njene voditelje, tačnije, voditeljku Jovanu Jeremić.

Iako nema toliko mnogo pregleda kao njegov originalni kanal, klipovi na kanalu „Baka sepra“ i dalje imaju više stotina hiljada pregleda, od kojih neki i skoro sedam stotina hiljada pregleda.

Baka Prase je takođe jedna od najpraćenijih javnih ličnosti u Srbiji na Instagramu, te ga samo na toj društvenoj mreži prati više od milion ljudi.

Uz pomoć ova dva kanala komunikacije, ne samo da Baka Prase i dalje može da dopre do publike, nego i dalje može da zarađuje više stotina hiljada evra na godišnjem nivou.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Baka Prase, Željko Mitrović

Podsetimo, Željko Mitrović otvoreno je pričao nedeljama unazad da će dati sve od sebe da Bogdan Ilić "nestane" sa Jutjuba, a Baka je otkrio da je najviše prijava na njegov glavni kanal došlo od strane Pinka.

Mediji su ranije pisali, ali i drugi jutjuberi pominjali, da je Baka Prase od sponzora i pregleda na Jutjubu zarađivao više od 13.000 evra mesečno. 

Inače, jutjuber je najavljivao proteklih dana dokumentarac o Željku Mitroviću, dok je čelnik ružičaste televizije već objavio jedan o njemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike