Još trpi posledice zbog tragedije! Alek Boldvin: Samo dve osobe su krive za smrt Haline Hačins

22.08.2022

10:21

1

Glumac je dao intervju za CNN i izneo nove stavove dok čeka suđenje

Još trpi posledice zbog tragedije! Alek Boldvin: Samo dve osobe su krive za smrt Haline Hačins
Alek Boldvin - Copyright Profimedia

Glumac Aleks Boldvin progovorio je otvoreno o nesreći na snimanju filma "Rust", te je u intervjuu za CNN priznao koliko ga je tragedija koštala u životu.

Suočen sa tužbom porodice Haline Hačins koju je usmrtio, Boldvin je u petak dao intervju u kojem je insistirao na tome da nije kriv za smrt na snimanju, koja se dogodila u oktobru prošle godine.

O je tada pištoljem, koji je bio rekvizit na snimanju, usmrtio Halinu i ranio reditelja Džoela Souzu.

Alek je naglasio da su pomoćnik reditelja filma i osoba koja se bavi rekvizitima i oružjem, koje se koristi u svrhe snimanja, odgovorni za njenu smrt.

Profimedia
Halina Hačins

- Neko je stavio pravi metak u pištolj, a trebalo je bolje da zna. To je bio njen posao. Njen posao je bio da pogleda municiju i stavi lažnu, na setu nije trebalo da bude pravih metaka - rekao je Boldvin.

Glumac, koji je rekao da "ne prođe dan a da ne pomisli na Halinu Hačins", takođe krivi i pomoćnika reditelja Dejvida Holsa, koji mu je predao oružje i potvrdio da je napunjen ćorcima.

- Postoje dve osobe koje nisu uradile ono što je trebalo da urade. Ne sedim ovde i kažem da treba da idu u zatvor ili da želim da im život bude pakao. Ne želim to. Ali želim da svi znaju da su te dve osobe odgovorne za ono što se dogodilo - rekao je glumac, pa se osvrnuo na svoju karijeru nakon ove tragedije.

 

 

- Dobio sam još jedan otkaz juče. Sve je bilo spremno za film, da uskočim u avion, razgovarao sam sa ovim momcima mesecima i juče su mi rekli da me ne žele u filmu zbog ovoga - tvrdi Alek Boldvin.

Inače, dok glumac čeka optužbe i suđenja, najveća podrška mu je supruga Hilarija, koja je tokom ovog intervjua na svom Instagram profilu podelila dirljivu objavu.

- Ne idem nigde. Uzmi sve ovo vreme da tuguješ. Ja sam tu - napisala je ona uz fotografiju na kojoj se njih dvoje drže za ruke.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike