Nada Topčagić zvezda večeri na rođendanu Zlatana Ibrahimovića: Darivala ga posebnim poklonom (FOTO)

04.10.2021

07:42

0

Pevačica se zabavila na slavlju fudbalera, a onda pokazala i kako izgleda životna saputnica poznatog sportiste

Nada Topčagić zvezda večeri na rođendanu Zlatana Ibrahimovića: Darivala ga posebnim poklonom (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/nada topcagic

Sinoć je fudbaler Zlatan Ibrahimović napravio rođendansko slavlje u Milanu, u Italiji, a njegova počasna gošća je bila pevačica Nada Topčagić, koja je sa proslave objavila niz fotografija i pokazala kako se zabavlja.

 

 

Pevačica je zapevala Zlatanovu omiljenu pesmu „Jutro je”, a onda je usledila prava žurka. Da se dobro provela na fudbalerovom rođendanu svedoče i fotografije objavljene na društvenoj mreži Instagram. 

 

Nada je imala priliku i da upozna ženu kojom se oženio Ibrahimović, te se tokom noći i fotografisala sa njom, a mnogi su bili oduševljeni lepotom fudbalerove supruge Elene.

Instagram printscreen/topcagicnada
 

Topčagićeva je na poklon od Ibrahimovića dobila dres sa njegovim autogramom, a ona je njega darivala specijalnim fotografijama. 

Instagram printscreen/nada_topcagic
 
Instagram printscreen/nada_topcagic
 

 

Podsetimo, Nada Topčagić je jednom prilikom rekla da nije mogla da spava od sreće jer je Zlatan Ibrahimović na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove njene pesme i da mu nikada neće zaboraviti šta je uradio za nju. 

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – rekla je Nada tada za Kurir.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike