„Preko 40 godina su u braku, bilo je svega!" Jovana Jeremić pokazala roditelje: Učila sam od najboljih! (FOTO)

30.09.2022

14:44

3

Voditeljka nikada nije ni krila kolika su joj oni bili podrška

„Preko 40 godina su u braku, bilo je svega!" Jovana Jeremić pokazala roditelje: Učila sam od najboljih! (FOTO)
jovana_jeremic_aps - Copyright Printscreen ,,Novo jutro"

Jovana Jeremić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s roditeljima, pa tako privukla ogromnu pažnju javnosti. Voditeljka je naglasila da je „bilo svega", ali da su opstali zajedno, kao porodica, samo „zahvaljujući jačini njene majke, te tatinoj inteligenciji".

- Moji roditelji! Preko 40 godina u braku. Ja sam učila od najboljih. Bilo je svega, ali smo opstali zahvaljujući jačini moje majke i tatinoj inteligenciji - počela je Jovana, pa nastavila o tome zašto će i nastaviti da podržava jake žene.

- Što se mene tiče, igrala sam u ljubavi na svim pozicijama i izabrala svoj put, put jedine! Ni prva, ni druga, jedina! Tako ili neću! Ne moram više ništa! Sve sam ostvarila. Zato ću uvek podržavati velike i jake žene, jer su one stub odnosa - smatra Jeremićeva, te dodaje:

- Za razliku od slabih, jake žene nisu rob svojih slabosti, već gospodari svoje sudbine. Takođe, jake žene su kazna za emotivno slabe muškarce koji bi preko hleba pogaču, jer ih uvek podsećaju na ono što nikad nisu ukrotili i subordinirali na kvaran i nečastan način.

- Živele jake žene! Tu smo da vas zauvek podsećamo na ono čemu niste dorasli. Da vas držimo u šaci i ognju griže savesti. Vi, slabi - zaključila je.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike