Nikolina Pišek prodaje vilu u Zagrebu koju je kupila sa Vidojem: Traži 1,7 miliona evra za nju! (FOTO)

29.09.2022

19:47

1

Trebalo je ovo da bude novi dom za porodicu, ali je njegova prerana smrt poremetila sve planove

Nikolina Pišek prodaje vilu u Zagrebu koju je kupila sa Vidojem: Traži 1,7 miliona evra za nju! (FOTO)
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Luksuzna vila koju su pazarili Nikolina Pišek i njen pokojni suprug Vidoje Ristović stavljena je na prodaju! Za nju se potražuje čak 1,7 miliona evra, a izgrađena je 2012. godine.

Kuća ima 420 kvadrata, otvoreni prostor, a sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje, stoji u oglasu. Okućnica ima navodno 1460 kvadrata.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

- Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici sa prekrasnim pogledom i bazenom. Planirani završetak je u januaru. Opremljena je vrhunskim materijalima, alu stolarijom, grejanje putem dizalica toplina, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart haus sistem, priprema za solarne panele - navodi se u oglasu, a OVDE možete videti fotografije vile.

Nikolina je, inače, sa pokojnim Vidojem planirala da živi u ovoj vili, a kuću su, kako se navodi, kupili prošle godine. Samo nekoliko dana pre njegove smrti, voditeljka je pokazala da radovi i dalje teku.

Ona je, posle suprugove smrti, ušla u veliki sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, koji je tvrdio da je Nikolina insistirala na tome da se renovira kuća u Zagrebu, da je htela Vidoja da "odvuče tamo" i da joj je uplaćivao po 100.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike