Bizarno! Osvanula objava na Instagram nalogu pokojnog Vidoja Ristovića, njegov otac ostao zatečen! (FOTO)

22.09.2022

15:50

0

Instagram profil istoričara umetnosti je ranije pratilo 54.000 ljudi, a sada nešto više od 5.000

Bizarno! Osvanula objava na Instagram nalogu pokojnog Vidoja Ristovića, njegov otac ostao zatečen! (FOTO)
Vidoje Ristović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na Instagram profilu, pokojnog istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, osvanula je objava, koja je ostavila u šoku mnoge.

Naime, u okviru Instagram storija, objavljena je fotografija, a korisnik je dozvolio i da mu pratioci postave pitanje. Ono što je najbizarnije, jeste da je Dragoslav Ilić, poznati biznismen koji živi u inostranstvu, tagovan na ovoj Instagram objavi. 

Instagram printscreen/vidojeristovic
Objava na Instagramu pokojnog Vidoja Ristovića

 

Zbunjujuće je takođe i što je profil Vidoja Ristovića pratilo 54.000 korisnika, a sada nešto više od 5.000. Kao glavna fotografija ovog Instagram naloga i dalje stoji fotografija Nikoline Pišek i Vidoja sa venčanja, ali isto tako i sve objave koje su nastale pre Vidojeve smrti. 

I dok Nikolina Pišek, udovica istoričara umetnosti nije želela ovo da komentariše, Vidojev otac, Miša Grof je na pitanje da li je Instagram nalog njegovog sina prodat, ostao zabezeknut.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miša Grof

 

- Kako to mislite prodao? Ja nisam znao ni da to može da se proda. Verovatno je neka greška. Ja imam priostup profilu, a verovatno ima i Nikoina, stvarno ne znam. Možda sam ja nešto slučajno- preispitivao se Miša, koji je nakon toga izjavio da odlično poznaje biznismena koji je tagovan na najnaovijoj objavi njegovog sina:

- Gagi je moj dobar prijatelj. To je neka greška - zbunjen je bio Miša.

A o ovom sučaju oglasio se odmah i biznismen istakavši da on nije kupio Instagram nalog Vidoja Ristovića, te da mu nije jasno ni zašto je on baš tagovan

- Bože slatki pa da li mislite da sam ja lud i da kupujem profil mrtvog čoveka? Iz kog razloga? Pa lepše mi je da trošim svoj novac na Kapriju nego da kupujem nebitne profile. Pa hoću i moj da ugasim, udaviše me ljudi - kazao je Ilić za Pink.rs.

Da li je Instagram nalog hakovan i ko još ima pristup istom, ostaje da se sazna. 

Podsetimo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo tokom masaže 8. maja, a Hitna pomoć je mogla nažalost samo da konstatuje smrt. Tužilaštvo je naložilo da se uradi obdukcija, kao i toksikološki nalaz. Prvi rezultati pokazali su, prema rečima Viktora Ristovića zvanog Miša Grof, da je do smrti njegovog sina došlo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike