Ivana Nikolić će posle raspada "Hurricane" razbiti konkurenciju: Puna sam iznenađenja, takva sam bila i u grupi

27.09.2022

18:45

0

Najpre je zakazala nastup sa Čolom, a onda otkrila i druge planove za 24sedam

Ivana Nikolić će posle raspada "Hurricane" razbiti konkurenciju: Puna sam iznenađenja, takva sam bila i u grupi
Screenshot_1 - Copyright Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Nekadašnje članice grupe „Hurricane“, Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević su pre nekoliko nedelja odradile poslednji zajednički nastup i okrenule se solo karijeri.

Sanja nije gubila vreme, te je prva izbacila svoj projekat i najavila brojne tezge, a i kod Ksenije se takođe krčka mnogo toga, o čemu je pevačica pričala za 24sedam.

Skrštenih ruku ne sedi ni njihova koleginica Ivana, iako jedino njoj javnost nije prognozirala solo karijeru. Ona je sa 24sedam razgovarala baš u pauzi snimanja spota za novu pesmu koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

ATAImages/ A.A.
Hurricane

 

- Na snimanju spota sam. Trenutno ne bih pričala o tome, jer sam neko ko je pun iznenađenja, volela sam to i dok sam bila u grupi. Da, sprema se nešto novo, bićete obavešteni u najkraćem mogućem roku - rekla je najpre tajanstveno, ali je onda otkrila još neke detalje.

Pevačica će probiti led i svoj prvi nastup imati sa jugoslovenskom zvezdom Zdravkom Čolićem, zbog čega je, kako kaže, i te kako uzbuđena - početak nije bolji mogao da bude. 

- Nisam, nažalost, imala priliku da ga ranije upoznam. On je ozbiljna zvezda, ikona, i mnogo mi je drago što ću baš sa njim odraditi taj svoj prvi solo nastup. Pripreme su u toku, svi smo uzbuđeni i jedva čekam da se pojavim - kaže Ivana. 

Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic
Ivana Nikolić

 

S obzirom na to da je sklona promeni imidža, upitali smo je koji je njen najveći adut i šta se to od nje može očekivati.

- Obožavam svoju kosu! Što duže, to je bolje, što je gušća, to je moj zaštitni znak. A da li ću je skratiti, to ne znam, ali biće eksperimentisanja sa dužinama, to sigurno. 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike