Sanja Vučić počinje solo karijeru! Tviteraši ubeđeni da su ona i Ksenija jedva čekale da se otarase Ivane: Već su nastupale bez nje (FOTO)

12.09.2022

12:07

0

Autor: Marija Mitić

Iako su devojke iz grupe Hurricane govorile da ne znaju da li će se baviti muzikom po raspadu ove grupe, čim se rastanak desio znale su šta će dalje

Sanja Vučić počinje solo karijeru! Tviteraši ubeđeni da su ona i Ksenija jedva čekale da se otarase Ivane: Već su nastupale bez nje (FOTO)
Sanja Vučić - Copyright ATAImages/ A.A.

Grupa Hurricane nedavno je održala svoj poslednji nastup, posle pet godina rada i zvanično se pozdravila sa publikom. S obzirom da su po isteku ugovora završile angažman u ovoj grupi, na mesto Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić dolaze tri nove devojke, a "nova stara" grupa će nositi naziv Hurricane Two.

Iako su pevačice prethodno govorile da ne znaju gde će dalje po raspadu grupe, te da nisu sigurne da će nastaviti da se bave muzikom, Sanja Vučić sada je, na opšte oduševljenje svih fanova, najavila povratak na scenu!

Ona je na svom Instagram profilu otkrila publici da će im uskoro predstaviti nove projekte, na kojima već vredno radi, što je takođe pokazala, već u sledećoj Instagram priči.

 - Mili moji, dugo smo najavljivale pauzu, ali ja ne mogu više da odmaram! Želela bih, sa puno entuzijazma i uzbuđenja da vam najavim nove projekte koje možete očekivati s moje strane vrlo uskoro, kao i datume nastupa! - rekla je vidno uzbuđena pevačica, pa se osvrnula na nekadašnje koleginice iz grupe.

 - Ne mogu da govorim i u ime svojih žena, ali želim im svu sreću u daljem pohodu na estradu - napisala je Sanja i na kraju se zahvalila saradnicima iz grupe.

Već na sledećem storiju, Vučićeva je pokazala da se već sa plesačima vežba za nastup.

 - Kad sam rekla uskoro, mislila sam baš uskoro!

Inače, korisnici Tvitera su još pre nekoliko dana napisali da su videli Sanju i Kseniju kako zasebno nastupaju, pa su se spekulacije o njihovim lošim odnosima sa Ivanom Nikolić time samo produbile.

Printscreen Twitter
 

- Bože, zar je Ivana Boom Nikolić toliko dosadna i naporna da su Sanja i Ksenija jedva dočekale da se Hurricane raspadne, da već nastupaju bez nje?! Dugo to neće nijedna priznati, ali će se za koju deceniju desiti jedan - "O, pa dobro veče" momenat u hodniku RTS-a, koji će sve promeniti - pisali su na Tviteru.

Podsećanja radi, dugo se šuškalo da se grupa Hurricane "raspala" zbog loših odnosa među devOjkama, najviše Sanje i Ksenije sa Ivanom Nikolić, međutim, one su ove navode demantovale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike