Otkriveno ko su nove članice grupe „Hurricane“: Jedna je bila u „Zvezdama Granda“, a drugu odlično znate sa TikToka

03.09.2022

13:51

0

Njih tri će zameniti Ivanu, Sanju i Kseniju

Otkriveno ko su nove članice grupe „Hurricane“: Jedna je bila u „Zvezdama Granda“, a drugu odlično znate sa TikToka
Hurricane - Copyright ATAImages/ A.A.

Posle pet godina uspešme muzičke karijere grupe „Hurricane“, došlo je do rastanka tri atraktivne devojke, članice ovog popularnog sastava - Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić. One su se pre nekoliko dana oprostile od publike nastupom na jednom prestoničkom splavu i najavile dolazak novih devojaka.

Kako su objasnile ovaj sastav će umesto njih činiti tri nove atraktivne devojke, a sada je otkriveno i ko će zameniti Sanju, Kseniju i Ivanu. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Hurricane

 

- U čast prethodnih članica rešili smo da one budu  „Hurricane one“, a nove članice će imati simboličan naziv  „Hurricane two“. Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme, a sa publikom i fanovima družiće se od četiri do šest godina - piše u saopštenju za medije.


Najmlađa u novom timu „Hurricane“, jeste Miona Laura Srećković. Ona ima 20 godina, a javnost ju je upoznala prošle godine u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

 

 

Ona je u ovom takmičenju rekla da dolazi iz Pariza, a na oduševljenje članova žirija što po prvi put imaju nekog iz Francuske, ona je otkrila i svoje poreklo. Kako je navela, tata joj je iz Niša, a mama iz Kruševca.

Dve godine starija, Antonela Jurišić, veliku popularnost je stekla na društvenim mrežama. Na TikToku je prati više od 160 hiljada ljudi, a broji i više od 9 miliona lajkova), dok na Instagramu ima preko 30.000 pratilaca.

 

 

Publici je najavila svoj dolazak na estradnu scenu, a u opisu njenog TikTok naloga piše: „Uskoro stiže moja muzika. Budite u toku“, aludirajući na nove pesme u grupi „Hurricane“.

Najstarija članica ovog sastava je Anđela Keleman koja ima 26 godina.Ona je već poznata u svetu muzike i ima snimljenih nekoliko pesama. Takođe je snimala i kavere za brojne domaće hitove, a ima i svoj Jutjub kanal na kojem objavljuje uglavnom svoje numere.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike