Sanja i Ivana otpočele solo karijeru, a šta je sa Ksenijom? Pevačica o daljim planovima, pa odnosu s devojkama: Moguća ponovna saradnja?

25.09.2022

06:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je ekskluzivno za 24sedam otkrila da započinje solo karijeru

Sanja i Ivana otpočele solo karijeru, a šta je sa Ksenijom? Pevačica o daljim planovima, pa odnosu s devojkama: Moguća ponovna saradnja?
hurricane_23122021_0055 - Copyright ATAImages/ M.M.

Grupa Hurricane nedavno je, po završetku petogodišnjeg ugovora, prestala da postoji, a na mestu tri pevačice, koje su za ovo vreme ostvarile veliku popularnost - Sanje Vučić, Ksenije Knežević i Ivane Nikolić, dolaze "njihove naslednice".

Nova grupa nosiće naziv Hurrricane Two, a ono što je zanimljivo jeste da, iako su govorile da ne znaju šta će dalje u karijeri, nekadašnje "Uraganke" već su otpočele solo projekte. Tačnije, Sanja Vučić je prva na Instagramu objavila da kreće u solo karijeru, a ubrzo nakon toga izdala je i pesmu, te objavila datume predstojećih zakazanih nastupa.

Ivana Nikolić takođe je sa publikom podelila detalje o daljim nastupima, međutim, svi su se zapitali šta je sa Ksenijom Knežević, jer se jedino ona nije oglasila o daljim koracima i planovima.

ATAImages/ A.A.
Hurricane

24sedam stupio je u kontakt sa Ksenijom, koja je ekskluzivno za naš portal progovorila o daljim planovima i na sreću publike otkrila da takođe započinje solo karijeru.

 - Dobro sam i trenutno sa mojim timom saradnika finaliziramo moj prvi solo projekat!  - počela je Ksenija neminovno uzbuđena zbog lepih noviteta.

- Tako da, ubrzo ćete me i čuti i videti.

Instagram printscreen/ksenia.knezevic
Ksenija Knežević

U medijima su se nakon prekida saradnje pevačica, pojavile insinuacije da one nisu u dobrim odnosima. Posebno se to govorilo za Ivanu, u odnosu sa Sanjom i Ksenijom, jer su njih dve viđene kako nastupaju bez Nikolićeve. Ksenija se sada osvrnula i na to, negodujući bilo kakvu netrpeljivost.

- Kao što smo nebrojeno puta do sada izjavljivale, ugovor nam je istekao, a ne naše prijateljstvo i eventualna saradnja. I dalje smo u kontaktu, tako da zle krvi među nama apsolutno nema - kaže Ksenija i osvrće se na zajednički nastup sa Vučićevom o kom bruji Tviter.

- To je pogrešno protumačeno, mi samo nastupamo na istoj manifestaciji, ali svaka pod svojim imenom i sa svojom novom pesmom.

Printscreen Twitter
Objava korisnika Tvitera

 

Inače, kada smo već kod novih pesama, upitali smo Kseniju i da li joj se dopada nova pesma Sanje Vučić - "Omađijan", kao i da li u budućnosti između njih dve može doći do saradnje, s obzirom da je Sanja i autor.

- Sanjina pesma je odlična, spot takođe, nisam ni sumnjala da će biti drugačije. Saradnja će se sigurno dogoditi, ali ne u formi zajedničkog nastupa - zaključuje Ksenija Knežević za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike