Ivana Nikolić zakazala prvu tezgu! Uraganka nastupa sa velikom jugoslovenskom zvezdom!

19.09.2022

17:28

0

Pevačica će održati nastup u Beču

Ivana Nikolić zakazala prvu tezgu! Uraganka nastupa sa velikom jugoslovenskom zvezdom!
ivana nikolić - Copyright Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Popularni sastav „Hurricane“, pre nekoliko nedelja je imao poslednji zajednički nastup, a posle rastanka počele su spekulacije da će Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić da započnu solo karijere. 

Ivana Nikolić je rešila da napravi prvi korak ka tome, te je pratioce na Instagramu obavestila da je svoju prvu tezgu već zakazala, a binu će deliti ni manje, ni više nego sa velikom jugoslovenskom muzičkom zvezdom Zdravkom Čolićem

Naime, Ivana je obavestila svoje fanove da je njen prvi nastup posle raspada Uraganki održati u Beču i da će nastupati kao predgrupa Čoli.

Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic
Ivana Nikolić najavila nastup sa Čolom

 

- Društvo vidimo se 8. oktobra u Beču na nastupu Zdravka Čolića. To je ujedno moj prvi solo nastup. Velika mi je čast i zadovoljstvo što ću deliti binu sa najvećom balkanskom zvezdom - rekla je Ivana u obraćanju na Instagramu.

Osim Ivane, svoj povratak na scenu, najavila je i Sanja Vučić. 

 - Mili moji, dugo smo najavljivale pauzu, ali ja ne mogu više da odmaram! Želela bih, sa puno entuzijazma i uzbuđenja da vam najavim nove projekte koje možete očekivati s moje strane vrlo uskoro, kao i datume nastupa! - rekla je Sanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike