Ceca došla sa Anastasijom, Bekuta napravila veliku promenu na sebi: Još poznatih pristiže na svadbu Šabanovog sina! (FOTO)

25.09.2022

17:39

0

Oni su došli nešto kasnije, te su propustili sam čin venčanja

Ceca došla sa Anastasijom, Bekuta napravila veliku promenu na sebi: Još poznatih pristiže na svadbu Šabanovog sina! (FOTO)
0-02-05-2cfc4a68f310ef343579e87a25295158a7fed1134bc4bafe410f8bb78caddd57_6d3507983571e44d - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog Šabana Šaulića, venčao se danas sa svojom izabranicom Marinom, sa kojom čeka devojčicu. Svadbeno veselje napravili su u jednom luksuznom prestoničkom hotelu, gde su od 16 časova danas počele da pristižu zvanice.

Iako su mnogi došli na vreme, odnosno pre 17 časova, za kada je bio zakazan sam čin venčanja, pojedini poznati su se pojavili nešto kasnije.

ATAImages/ Antonio Ahel
Mihajlo i Marina Šaulić

Tako je Ceca Ražnatović došla tek nešto pre 19 časova, u društvu ćerke Anastasije i sestre Lidije. Ona je za ovu priliku obukla cvetnu haljinu, dok se njena naslednica odlučila za srebrni blejzer i pantalone, dok je cipele uparila sa bojom odela. 

- Mladencima sve najlepše. Mnogo ljubavi u braku, da dobiju mnogo dece, sve najlepše. Ne verujem da ću pevati. Što se tiče Šabana, volim ceo njegov repertoar. Ja sam veliki veseljak, volim slavlja, mi kao porodica ih imamo, volimo da se okupimo i dobro provedemo - rekla je Ceca, pre nego što je ušla na proslavu.

Nešto kasnije pojavila se i Ana Bekuta, kojoj je društvo pravio unuk Branko, a pevačica nikad bolje nije izgledala. Veliku pažnju je privukla i njena boja kose. Naime, Ana je sada jedna vatrena crvenokosa dama, a za ovu priliku je obukla crno odelo.

Pored njih, na svadbi od poznatih su i Zorica Brunclik i Kemiš, Zoran Pejić Peja, Hasan Dudić, Marina Tadić, Ivica Dačić, Dajana Paunović, Luka Dačić i Milica Jokić, Tamara Selimović i Emir Habibović, Saša Matić, Mirko Kodić i mnogi drugi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike