Lepa Brena predstavila novi biznis! Boba oduševljen: Ništa nisam znao o čarapama, a sad sam doktorirao! (VIDEO)

26.09.2022

12:05

3

Pevačica je sa suprugom na ovome godinama radila

Lepa Brena predstavila novi biznis! Boba oduševljen: Ništa nisam znao o čarapama, a sad sam doktorirao! (VIDEO)
lepa brena (5) - Copyright 24sedam/Marija Mitić

Lepa Brena je pre izvesnog vremena ozbiljno uložila u novi biznis, a danas je s ponosom predstavila javnosti - liniju čarapa, na kojoj je dugo radila ništa ne prepuštajući slučaju. Prema rečima njenog supruga Bobe Živojinovića, zajedno je s njim, Filipom ali i partnerima iz Italije pažljivo istraživala i pripremala se.

Par pred okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam nije skrivao svoje zadovoljstvo finalnim proizvodom.

24sedam/Marija Mitić
Lepa Brena

Brena je naglasila kako joj je ideja bila da sve bude tip-top. Za čarape „Ledi Bi" koristila je nanočestice zlata i hijaluronsku kiselinu, koja će dodatno negovati ženske noge i stopala. Aleksandra Prijović je već „prošetala" jedan par, a njen kum i kolega Aco Pejović takođe se pojavio na događaju u vidu velike podrške.

Pejović je došao u pratnji supruge, a pored njih, došli su i Jovana i Željko Joksimović, Olivera Kovačević, Melina Džinović, Filip Živojinović, Goca Tržan, Dragana Mićalović, Dragana Kosjerina koja je kasnije i vodila program, te mnogi drugi. 

 

 

- Ponosni smo. Potrajalo je jedno dve godine istraživanja, priprema... Sa partnerima iz Italije smo stvarno napravili nešto čime možemo da se ponosimo, ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, širom sveta. Brena je, normalno, idejni tvorac. Ako je neko ceo život nosio čarape, to je onda ona. Ali u celoj priči, tu smo Filip i ja, koji smo realizovali sve njene želje - objasnio nam je Boba, koji ranije ništa o čarapama nije znao. 

- „Lejdi Bi" je kompanija, a slogan „Sve za lepotu žena". Imamo još nekoliko proizvoda proizvoda u pripremi. Biće interesantno. U početku nisam imao pojma o čarapama, sad sam doktorirao! (smeh) Završio sam jedan ozbiljan fakultet u vezi toga, mogu da pričam i sa vama ženama o tome - priznao je on, pa izmamio osmehe okoline.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike