Gosti stižu na svadbu Mihajla Šaulića, sve zvanice danas misle na Šabana: Živeo je za ovaj dan, ali ga nažalost nije dočekao... (FOTO/VIDEO)

25.09.2022

14:10

0

Brojne prijatelje i rodbinu, generalni konzul RS u Cirihu i Marina okupili su danas u jednom poznatom prestoničkom hotelu, gde će upriličiti veliko svadbeno veselje

Gosti stižu na svadbu Mihajla Šaulića, sve zvanice danas misle na Šabana: Živeo je za ovaj dan, ali ga nažalost nije dočekao... (FOTO/VIDEO)
šaulić - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Naslednik Šabana Šaulića, Mihajlo, danas sa svojom izabranicom Marinom Velimirović staje na ludi kamen. Brojne prijatelje i rodbinu, generalni konzul RS u Cirihu i Marina okupili su u jednom poznatom prestoničkom hotelu, gde će upriličiti veliko svadbeno veselje.

Među prvima su od zvanica stigli Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, Saša Nikolić, Rade Vučković, Zoran Pejić Peja sa svojom izabranicom, Hasan Dudić, kao i pevači koji će uveseljavati goste - Nenad Manojlović, Aleksandra Bursać i Nikola Liknić.

- Danas sam jako srećan zbog našeg Mihajla, on mi je kao dete. Jako mi je žao što Šaban nije doživeo da uživa u ovom činu, a verujte mi da je on to najviše želeo od svega. Bio je jako srećan na svadbama svojih ćerki, ali je čekao sinovljevu ženidbu. Nažalost, njega nema, ali ćemo mi kao njegovi prijatelji biti srećni, veseli i rasploženi. Njega ne možemo da vratimo, ali ćemo zato pokušati da svojom srećom i toplinom usrećimo Mihajla i njegovu suprugu - rekao je Peja okupljenim brojnim medijskim ekipama, među kojima je bio i 24sedam.

- Šaban je bio skroman, ali samo za Mihajlovu svadbu ne bi štedeo, želeo bi da sve bude "ful". To je sigurno Goca preuzela, setivši se njegovih uputstava - zaključio je voditelj, dok je Rade Vučković takođe spomenuo svog velikog, nažalost pokojnog prijatelja.

- Kada smo se poslednji put videli spomenuo mi je Mihajlovu ženidbu. On je otišao, i nažalost to nije dočekao. Večeras ćemo ga se setiti kroz pesmu, a ja ću Mihajlu otpevati recimo "Nisam te se nagledao", za koju se Šaban kajao što je nije snimio.

Podsećanja radi, Mihajlova izabranica je vaspitačica Marina Velimirović i u blagoslovenom je stanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike