Goca i Ilda stigle na Mihajlovo venčanje: Život ide dalje, sa setom u duši! Otkrile i pol bebe koju očekuju mladenci (FOTO/VIDEO)

25.09.2022

14:44

2

Ilda, Sanela i Goca stigle su u hotel gde će uskoro otpočeti Mihajlovo i Marinino svadbeno veselje

Goca i Ilda stigle na Mihajlovo venčanje: Život ide dalje, sa setom u duši! Otkrile i pol bebe koju očekuju mladenci (FOTO/VIDEO)
šaulić (2) - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Porodica Šaulić ne krije radost, sreću i uzbuđenje jer se danas ženi Šabanov i Gocin naslednik Mihajlo. Ilda, Sanela i Goca stigle su u hotel gde će uskoro otpočeti svadbeno veselje, a brojnim okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i 24sedam, priznale su da im je i teško.

Goca je jedva govorila sa knedlom u grlu, jer na ovaj bitan dan u njihovim životima sa njima nije glava kuće, Šaban.

- Danas je za nas posebno emotivan dan. Mihajlu sam u braku poželela sreću, ljubav i toleranciju, tako jedino opstaje - priča Goca i otkriva da Mihajlova buduća supruga nosi devojčicu.

 - Očekuju devojčicu, Bože zdravlja. Život ide dalje, sa nekom setom u duši. Šaban nam nedostaje svakog dana, pogotovo danas - jedva je izustila Goca kratko, te je Ilda preuzela reč.

- Preemotivan dan za nas. Jedva smo čekali da Mihajlo nađe pravu ženu za sebe, očekuju i prinovu, presrećni smo. Odabrali su i ime ali to ne mogu da vam otkirjem. Ja od jutros pevam, ovo je divan dan za sve nas. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike