Željko Mitrović prihvatio uslove Bake Praseta za poligraf: Javi u koje vreme ti odgovara u četvrtak! Pozvao Tužilaštvo i policiju (FOTO)

24.09.2022

18:07

2

Vlasnik TV Pink oglasio se nedugo pošto je Ilić prihvatio njegov poziv za poligraf

Željko Mitrović prihvatio uslove Bake Praseta za poligraf: Javi u koje vreme ti odgovara u četvrtak! Pozvao Tužilaštvo i policiju (FOTO)
Baka Prase i Željko Mitrović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages/Youtube/Baka Prase

Medijski rat Željka Mitrovića i Bake Praseta već nedeljama ne prestaje, a po svemu sudeći, sada će se sresti i na poligrafu! Naime, Mitrović je uputio poziv Baki Prasetu da zajedno odu na poligraf, na šta je jutjuber pristao, ali je imao uslove. Vlasnik TV Pink na to je pristao.

Uslov koji je Baka postavio Mitroviću jeste da jedan drugom postave po pet pitanja.

Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic
Željko Mitrović, Baka Prase

- Baka Prase je prihvatio moj predlog da zajedno, dobrovoljno, odemo na poligraf. Ja sam prihvatio njegove uslove. Molim Tužilaštvo i policiju da nam ovo organizuju i da budu prisutni. Vidimo se u četvrtak - napisao je Mitrović u svojoj objavi.

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Objava Željka Mitrovića

Podsetimo, Željko Mitrović je pozvao Bogdana Ilića, kako je pravo ime Baki Prasetu, da zajedno odu na poligraf da bi utvrdili ko je od njih dvojice bio sa "maloletnicama", budući da je to jedna od glavnih tema njihove svađe. 

Baka Prase je na to nedugo potom i pristao.

- Pristajem da idemo na poligraf, masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja. Da vidimo ko je ubica, a ko ne - napisao je Ilić na svom nalogu na Instagramu.

Instagram printscreen/bakaprase
Objava Bake Praseta

Podsećanja radi, 2020. godine Baka Prase je priznao da je slao poruke eksplicitnog sadržaja devma maloletnicama, ali i da je imao seksualne odnose sa jednom od njih u svom stanu. Deo javnosti reagovao je ovim povodom, optuživši ga za pedofiliju.

Da li će se ovde razrešiti njihov sukob, koji je počeo kada je Baka Prase optužio Željka Mitrovića da mu duguje novac, ili će ovo samo proširiti njihovu raspravu, saznaćemo kada do tog poligrafa dođe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike