Baka Prase otišao u policiju u majici kojom provocira Mitrovića: Jutjuber se oglasio po izlasku iz Tužilaštva

21.09.2022

19:25

4

On je upitao pratioce za mišljenje o odevnoj kombinaciji u kojoj se pojavio na saslušanju

Baka Prase otišao u policiju u majici kojom provocira Mitrovića: Jutjuber se oglasio po izlasku iz Tužilaštva
baka prase mitrovic copy - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase danas je saslušan u policiji po prijavi direktora televizije Pink Željka Mitrovića akonto novčane malverzacije koju je jutjuber počinio, kako tvrdi, u neznanju.

Iz tužilaštva za Visoki tehnološki kriminal su za 24sedam potvrdili da je jutjuber davao iskaz sat vremena, a da ni jedna dodatna mera obezbeđenja prisustva nije primenjena prema navedenom licu s obzirom da se pozivu odazvao bez zadrške. 

Po napuštanju policijske ustanove, Baka Prase je objavio fotografiju na Instagramu upitavši fanove za mišljenje da li se policiji dopala majica u kojoj je, kako tvrdi, išao na saslušanje. 

Podsetimo, danima unazad traje medijski rat jutjubera i čelnika ružičaste televizije. Mitrović je početkom septembra u etar pustio dokumentarni film „pun dokaza o raskalašnom životu Bogdana Ilića", zatim je usledilo i potpisivanje peticije za gašenje Jutjub kanala Bake Praseta, a potom i brojne druge prijave. 

Sa druge strane, Ilić je na svom Jutjub kanalu objavio snimke u kojima je izneo ozbiljne izjave na račun prvog čoveka ružičaste televizije, optužujući ga za preljube sa maloletnicama. 

 Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike