Baka Prase pristao da ide na poligraf sa Željkom Mitrovićem: Ovo je njegov uslov!

24.09.2022

15:18

1

Njih dvojica ne prestaju da iznose razne optužbe na račun jedan drugog

Baka Prase pristao da ide na poligraf sa Željkom Mitrovićem: Ovo je njegov uslov!
baka prase mitrovic copy - Copyright Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic

Bogdan Ilić, jutjuber poznatiji kao Baka Prase i Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, već nedeljama su u medijskom ratu, koji ne jenjava. Oni neretko iznose razne stvari jedan o drugom, te optužbe koje su prilično jake. 

Mitrović je pozvao Baku Praseta na poligraf, na šta je on sada i pristao, ali ima svoje uslove.

- Pristajem da idemo na poligraf, masnokosi. Ti meni pet pitanja, ja tebi pet pitanja. Da vidimo ko je ubica, a ko ne - napisao je Ilić na svom nalogu na Instagramu.

Instagram printscreen/bakaprase
Objava Bake Praseta

Podsetimo, Mitrović je  putem Instagrama javno pozvao Bogdana da zajedno odu na polifgraf, kako bi utvrdili ko je od njih dvojice bio sa "maloletnicama" - budući da je to jedna od glavnih tema njihove rasprave.

Printscreen/Youtube/Baka Prase/Željko Mitrovic
Baka Prase, Željko Mitrović

 - Evo jednog muškog predloga za Baku! Da nas dvojica u sledeći četvrtak zajedno, dobrovoljno odemo na poligraf – detektor laži i da lepo vidimo ko je bio sa maloletnicom, a ko ne? Bako, nemoj da si pi*ka, ovo je lako i ne traje dugo. Seljačina kriminalna kaže jesam, pa nisam… Vidi Džoni, predlažem jednostavno rešenje, pre nego što krene tvoja ‘Nevolja‘ sa utajom poreza -  piše u Instagram storiju Željka Mitrovića.

Instagram printscreen/zeljkomitrovic
Objava Željka Mitrovića

Podsećanja radi, 2020. godine Baka Prase je priznao da je slao poruke eksplicitnog sadržaja devma maloletnicama, ali i da je imao seksualne odnose sa jednom od njih u svom stanu. Deo javnosti reagovao je ovim povodom, optuživši ga za pedofiliju.

Jutjuber je zatim snimio video u kome je priznao da je zaista spavao sa jednom od njih u svom stanu, ali da nije znao da su, kako kaže, 2004. i 2006. godište, već je mislio da je jedna od njih punoletna.

On je između ostalog objasnio da su devojke koje su sa njim te večeri bile u stanu “na keca želele da spavaju sa njim jer je popularan”, te da su lagale u vezi svojih godina.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pink
Željko Mitrović, Baka Prase

Takođe, Baka Prase poslednjih dana objavljuje fotografije na kojima je Mitrović prisan sa izvesnim devojkama, koje naziva maloletnicama, a više o tome čitajte OVDE.

Kako je sve počelo

Baka Prase je prvobitno u svom lajvu izneo optužbu da mu Željko Mitrović duguje novac, da bi potom krenuli da iznose razne informacije na račun jedan drugog.

Oni su, čak, pokrenuli i peticije jedan protiv drugog. Željko Mitrović je objavio dve, pod nazivima "Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?" i "Da li Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i sek*ualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina?". 

S druge strane, Baka Prase je pokrenuo peticiju za ukidanje rijalitija "Zadruga" koji se emituje na televiziji Pink, te čak najavio da će ići i po gradovima Srbije, gde će sprovesti fizičko potpisivanje peticije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike