Željko Mitrović i Baka Prase nastavljaju obračun: Sada jedan protiv drugog pokreću peticije! (FOTO)

15.09.2022

08:12

6

Autor: Marija Mitić

Dok čelnik televizije Pink hoće da sprovede gašenje Jutjub kanala poznatog jutjubera, Bogdan Ilić ima nameru da potpisima građana ugasi njegov rijaliti program "Zadruga"

Željko Mitrović i Baka Prase nastavljaju obračun: Sada jedan protiv drugog pokreću peticije! (FOTO)
željko mitrovič baka prase - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pink

Željko Mitrović i Bogdan Ilić nastavljaju svoj žustri obračun, a sada su krenuli i korak dalje. Naime, oni su pokrenuli peticije, jedan protiv drugog i dok čelnik televizije Pink time hoće da sprovede gašenje Jutjub kanala poznatog jutjubera, Baka Prase ima nameru da potpisima građana ugasi njegov rijaliti program "Zadruga".

Željko Mitrović je na društvenim mrežama objavio dve peticije protiv Bake Praseta.

 

"Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?" i "Da li Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i sek*ualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina?", pitanja su koja su postavljena u peticijama, koje je, prema Željkovim podacima, dosad potpisalo oko 100.000 ljudi.

 

 

"Prvih sat vremena od raspisivanja peticije! Bako, izgleda da si se malo preračunao! Nije trebalo da postaješ kriminalac, i da ulaziš u tal sa njima, dobro ti je išlo i bez krivičnog dela koje se zove iznuda! Sutra u 9h se predaju sve krivične prijave! Svakog sata ću objaviti nove podatke", napisao je Željko u opisu objave.

Baka Prase je takođe objavio peticiju za ukidanje pomenutog rijalitija koji se emituje na televiziji Pink, a koju je do sada potpisalo preko 92.000 građana. On je najavio i da će u narednim danima u svakom gradu u Srbiji sprovesti fizičko potpisivanje peticije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike