Gugl ukida Bakin kanal! Mitrović uz saopštenje poručuje - još malo i kraj, ali jutjuber ne odustaje od provokacija! (FOTO)

17.09.2022

17:23

1

Sudeći po njegovim objavama, „pobegao je iz države" u Cirih

Gugl ukida Bakin kanal! Mitrović uz saopštenje poručuje - još malo i kraj, ali jutjuber ne odustaje od provokacija! (FOTO)
Željko Mitrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Čelnik „Pinka" Željko Mitrović podelio je putem svog Instagram profila saopštenje za javnost izvesnog Jutjub agregatora svih kanala Bogdana Ilića, odnosno Bake Praseta, te pokazao kako „prekidaju saradnju zbog diskutabilnog sadržaja" mladog jutjubera.

Saopštenje vam prenosimo u celosti.

„Još malo i kraj!"

- „EMDC Network", kao pružalac usluge distribucije digitalnog sadržaja i kao direktan „Google" partner, ima obavezu da u skladu sa zakonom, dobrom poslovnom praksom i pravilima „Google" kao vlasnika „YouTube" servisa, vodi računa o prirodi sadržaja koji distribuira, ali i o uputstvima i preporukama „Google" partner menadžmenta.

- „EMDC Network" je dobio preporuku „Google" partner menadžmenta da prekine partnerstvo koje uključuje distribuciju sadržaja sa g. Bogdanom Ilićem, čije je umetničko ime „Baka Prase", sa kojim je nedavno otpočeo saradnju, a usled utiska „Google" partner menadžmenta da je taj sadržaj diskutabilan.

- Kako je rečeno, „EMDC Network" pruža usluge digitalne distribucije, a ne usluge PR agencije, tako da ne usvaja, niti prisvaja, poruke i mišljenja svojih klijenata. Zbog toga „EMDC Network" osuđuje svako dovođenje u vezu sebe i svojih zaposlenih, sa prepirkama i nesuglasicama koje se odvijaju između osoba čiji sadžaj distribuišu i trećih lica, posebno kada se takvim dovođenjem u vezu insinuira umešanost u protivzakonito delovanje.

- „EMDC Network", svestan svoje društvene odgovornosti s obzirom na delatnost koju obavlja, ali i svog ugleda, uvek će hitro i neodložno preduzeti sve raspoložive pravne radnje u cilju zaštite tih vrlina, od svakog napada, poput onih koji su neosnovano vršeni u vidu neistinitih izjava u proteklih par dana od strane pojedinih medija.

Željko je ovo podeio uz poruku:

- Počelo je odbrojavanje poslednjih dana internet nasilju, pozdrav iz Londona, u Amsterdamu naredne nedelje okončavamo stvari na globalnom nivou, a zatim idemo sa lokalnim sudskim i tužilačkim procesima! P. S. U prilogu mozete pročitati saopštenje za javnost Jutjub agregatora svih kanala Bake Praseta! Još malo i kraj - što su mnogi brzo pozdravili.

 

 

Za to vreme, sa druge strane, Ilić je na svom Instagramu u okviru „storija" pisao kako je „pobegao iz zemlje", a onda se, posle putovanja oglasio iz Ciriha „razglednicom za Mitrovića", za koju je ispozirao pokazujući srednji prst. Provokacijama, čini se, kao da nema kraja.

Akonto saopštenja se nije još oglašavao.

Baka Prase, Instagram screenshot / bakaprase
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike