Edita Aradinović posle fotografija sa dečkom objavila i njihovu intimnu prepisku: Neću ti dati da živiš ako nisi sa mnom (FOTO)

08.07.2022

09:19

1

Pevačica je pokazala poruke kroz koje se može videti kako joj partner na veoma neobičan način izjavljuje ljubav

Edita Aradinović posle fotografija sa dečkom objavila i njihovu intimnu prepisku: Neću ti dati da živiš ako nisi sa mnom (FOTO)
marija_serifovic_09052022_0024 - Copyright ATAImages/ A.A.

Ako je verovati fotografijama koje objavljuje pevačica Edita Aradinović, ona je zaljubljena do ušiju.

Bez ikakvog ustručavanja ona je objavila nekoliko fotografija sa mišićavim muškarcem, čiji je lik prekrila emotikonom srca, a sada je objavila i njihovu privatnu prepisku, gde gotovo kroz svaku poruku jedno drugome izjavljuju ljubav. 

 

Ako je suditi prema porukama koje je pevačica objavila, njih dvoje su trenutno kilometrima razdvojeni i jedva čekaju ponovni susret. 

- Ti si moj život debilu. Nikada od tebe neću odustati, skapiraj to degeneriku. Neću ti dati da živiš, ako ni sa mnom. Ti si moj život. Obećavam ti najveću ljubav na svetu živote moj - napisao joj je zagonetni muškarac, a ona objavila njihovu prepisku, uz emotikon koji pokazuje da joj on nedostaje. 

No, tu se ova pomalo čudna prepiska ne završava, a u narednim porukama, mladić joj poručuje da je voli. 

- Molim te, samo me voli i uživaj. Ti si moja životna ljubav, bol, tuga, sreća, sve. Volim te pile moje, bebo! Srećo moja jedina, legao sam da spavam. Ti si moja ljubav najveća na svetu, ne mogu da dočekam da te vidim. Sanjaj me živote moj! - napisao je dečko pevačici, a ona mu uzvratila emotikonom srca. 

Ko je zapravo mladić kog je Edita potpuno zaludela, za sada je nepoznato javnosti. Ono što znamo jeste da ima crnu kosu, svetao ten i da je u dobroj formi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike