Zvezde na nebu, nakit i neočekivana iznenađenja: Poznati otkrili kakve su najluđe poklone dobijali od fanova!

19.07.2022

06:30

0

Svašta se našlo na spisku, a čak su i oni priznali da neke stvari nisu očekivali

Zvezde na nebu, nakit i neočekivana iznenađenja: Poznati otkrili kakve su najluđe poklone dobijali od fanova!
estrada Đani Edita Natalija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Pixabay

Uz novac, prepoznatljivost i status, naše zvezde dobiju i mnogo fanova tokom karijere, koji se utrkuju u tome da im pokažu koliko ih vole. Oni to rade na razne načine, neki čak postanu i opsednuti, ali većina njih istinski poštuju rad svojih idola.

Zato nije čudno kada vidimo da se na društvenim mrežama mnogi pohvale šta su dobili od fanova, ali neke stvari čak ni oni nisu očekivali

Zvezda za Editu

Pevačica Edita Aradinović nam je otkrila da je nedavno dobila veoma originalan poklon - zvezdu na nebu.

- Dobijala sam razne poklone, ali ovaj me je baš oduševio. Stigao mi je sertifikat da je jedan moj fan imenovao zvezdu na nebu po meni. To mi je baš bilo neočekivano i potpuno originalno - rekla je Edita za 24sedam.

ATAImages/ A.A.
Edita Aradinović

Nataliji i Saniju poklanjali nakit, garderobu ali i pesme

Grupa Trik FX je već godinama na estradi, a Natalija Ibraimov ističe da su tokom godina Sani i ona dobijali razne poklone. Ipak, kako kaže, njoj uvek bude neprijatno da ih primi jer ne želi da fanovi troše novac.

- Dobijali smo uvek lepe poklone, moram da kažem. Neke šolje, lepa pisma, slali su nam i pesme (smeh). Jednom sam se iznenadila, moj baš veliki fan Mina, ona živi u Lincu, ona mi je poklonila prelepe minđuše, kada sam videla, pala sam u nesvest. Poklanjala mi je suknjice, haljinice, ma svašta - kaže Natalija za 24sedam i dodaje:

- Ne očekujem ja to, nisam u tom fazonu, jedan cvet mi je dovoljan, ma lepa reč, kada mi pošalju poruku. Nisam neko ko voli da prima poklone, dovoljno mi je što slušaš moje pesme. Da ne ispadne sad da sam nezahvalna, ja želim da oni troše novac na sebe. Mina je, recimo, moj najveći fan od malih nogu, tata ju je dovodio na koncerte, mi se i dan danas čujemo, imam Minu i Dudu koji me prate od malena. Sad kad gledam kako neki pominju da dobijaju fanove, kola, ja sam šokirana, to nikad ne bih primila. Lepa reč sva vrata otvara.

Antonio Ahel/ATAImages
Sani i Natalija Ibraimov

Đanijevi fanovi su praktični

Iako na njegovim nastupima, kako privatnim tako i javnim, možemo svašta da vidimo, Đani priznaje da njegovi fanovi znaju šta on baš voli.

- Meni uvek poklanjaju flaše pića. Oni znaju da ja u tome uživam, a nisam iz fazona da mi bacaju brushaltere ili ne znam ti ni ja šta na scenu, ovo je praktično - kaže Đani za naš portal, a na pitanje da li mu je neko nekad ponudio da mu pokloni nekretninu, samo se nasmejao:

- Ma ja nisam ni od oca dobio nekretninu, gde da mi fanovi to poklanjaju. Nema toga.

M.M./ATAImages
Radiša Trajković Đani

Statua i uspomene za ceo život

Snežana Đurišić je decenijama na estradi, a iako ima puno fanova, bez razmišljanja nam je odmah odgovorila kakvi pokloni su je oduševili.

- Dobila sam na staklu metalni mikrofon zalepljen, nekako je to napravljeno kao statua, prelepo izgleda. A nedavno sam u Banjaluci dobila od jedne dame kutije u kutiji, pa kada skineš poklopac, one se onako raspadnu i sve su pune fotografija iz časopisa, od mog detinjstva, karijere pa do danas sa Vanjom - kaže pevačica za 24sedam i nastavlja:

- To baš čuvam, božanstveno je. Taj trud koji ulože ti ljudi je za svaku pohvalu i poštovanje. To nam mnogo znači jer čovek shvati da se nije uzalud trudio i mučio, da je uspeo da uradi ono što je trebalo na najbolji mogući način.

Snežana Đurišić ATAImages/M. M.
Snežana Đurišič

Tetovaža za Milicu

Milica je od tinejdžerskih dana na javnoj sceni, a svojom duhovitošću i harizmom osvojila je srca mnogih, pa zato ima fanove raznih godina. Dobijala je mnogo poklona tokom karijere, ali onaj najdraži tehnički nije u njenom posedu.

- Uvek sam dobijala cveće, pisma, plišane igračke od fanova, međutim, jednim gestom sam ostala bez teksta. Iako to tehnički nije u mom posedu, poklon koji me je ostavio bez teksta je bila tetovaža koju je jedan dečko uradio na grudima, mog lika. Bila sam oduševljena, a u isto vreme i iznenađena. Stvarno veliku ljubav osećam od fanova i uzvraćam im je - rekla je Milica za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Todorović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike