„Zlo je našlo novog sponzora!" Mišine šok tvrdnje: Žalim što se moj Vidoje pored svih dobrih žena baš za Nikolinu bio zakačio!

03.09.2022

09:35

6

Kako naglašava - nimalo ga ne iznenađuje „raspoušteno ponašanje Pišekove, jer je dugo glumila ucveljenu udovicu" pa je, smatra on dalje, sada za ovako nešto i vreme

„Zlo je našlo novog sponzora!" Mišine šok tvrdnje: Žalim što se moj Vidoje pored svih dobrih žena baš za Nikolinu bio zakačio!
Miša Grof (1) - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Za nekoliko dana biće ravno pet meseci otkako je Vidoje Ristović preminuo. Njegov otac, u javnosti poznatiji kao Miša Grof, je u novoj ispovesti istakao da mu je smrt sina i dan-danas rana. Zatim, nastavio je o snaji Nikolini Pišek, tvrdeći da je „sad već našla novog sponzora" - te da ga to nimalo i ne čudi.

- Otkako Vidoja nema, sve mi je gore i gore. Niko ne treba da doživi da sahrani svoje dete. Ovo je bol koja ne prolazi. Meni sreće nema bez mog deteta. Strašno je ovo što mi se dešava - poručio je on u razgovoru s domaćim medijima:

„Šta ona radi dok moj sin leži pod zemljom!"

- Iskren da budem, mene ne iznenađuje Nikolinino raspušteno ponašanje, dugo je glumila ucveljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina samo koristila za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, letuje s društvom, pozira u minićima… Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Ne znam samo šta slavi - za „Alo" je počeo ogorčeni Miša, pa nastavio o tome kako u voditeljkinom životu, duboko veruje on, postoji novi muškarac.

Nikolina Pišek, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ona već ima novog sponzora, uveren sam u to. Za nekoliko dana će pet meseci otkako je moj Vidoje preminuo, previše je to za nju, neće valjda plakati?! Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Mada joj je do sada Vidoje nalazio angažovanja jer niko nije hteo da je zaposli. To je neverovatno zlo od žene koje za 10 godina nisam video nijednom da se smeje. Sada se kezi na društvenim mrežama nakon što je muža sahranila, to je nečuveno. Doduše, ne znam ni sada kako se kezi od silnih operacija koje je na licu radila - ispričao je, pa dodao da mu je veoma žao što njegov pokojni naslednik za života nije uvideo s kim je bio.

„Najgora svinja uvek pojede najbolju krušku..."

- Žao mi je samo što nismo mogli na vreme Vidoju da dokažemo kakva je ona. Toliko je lepih, pametnih i vaspitanih devojaka bilo u njegovom okruženju, a on se zakačio za nju. Najgora svinja uvek pojede najbolju krušku. Tako se, nažalost, i sada dogodilo - prokomentarisao je on, pa se zatim dotakao dnevnika koje je mlađi Ristović vodio, a koje on sada čuva pod ključem.

Vidoje Ristović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Vidojevi dnevnici su i dalje u sefu, ali sada se nalaze u advokatskoj kancelariji. On je sve pisao na dnevnom nivou i detaljno je opisao šta se događalo u njihovom braku. Odlučio sam da advokat čuva te spise sve dok ne odlučim da je vreme da se sve objavi i da se pokaže ko je zapravo Nikolina Pišek - zaključio je za pomenute medije Ristović.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike