„Čuli smo se i trebalo je da se vidimo u Zagrebu idućeg dana..." Ispovest Pišekove: Progovorila o danu kad je Vidoje umro

12.09.2022

19:51

0

Voditeljka se osvrnula i na tvrdnje Miše Grofa, da su ona i Ristović imali loš brak, pa za iste istakla kako „imaju težinu cvetova maslačka"

„Čuli smo se i trebalo je da se vidimo u Zagrebu idućeg dana..." Ispovest Pišekove: Progovorila o danu kad je Vidoje umro
nikolina pisek ata images (2) - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek koja je pre nekoliko meseci ostala udovica, ispričala je u jednom intervjuu kako se čula sa Vidojem Ristovićem onog dana kada je preminuo, u maju tekuće godine, te da nije primetila ništa neobično, Trebalo je, objasnila je, da se vide idućeg dana u Zagrebu, a kovali su planove i za leto koje je bilo pred njima.

Takođe, na pameti im je bilo i rešavanje stambenih problema koje su imali. Međutim, na njenu veliku žalost, sve to se u jednom trenu promenilo.

- Vidoje i ja smo se čuli redovno, tako i tokom tog dana, kad nisam primetila ništa neobično u njegovom ponašanju. Trebalo je da se vidimo već sledeći dan u Zagrebu. Imali smo planove za leto i rešavanje naših tekućih stambenih problema - rekla je za hrvatsku „Gloriju" ona, koja se u istom intervjuu dotakla i tvrdnji svekra Miše Grofa da je u stvari imala veoma loš brak.

„Uglavnom su bili u svađi..."

S njim je, inače, uvek bila u dobrim odnosima, boljim i od pokojnog supruga. Često je i lično zagovarala njihovo pomirenje.

Miša Grof, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Uvek sam s njim imala civilizovane odnose, u svakom slučaju bolje nego njegov sin. Prisnije odnose nismo mogli ni da imamo, jer Vidoje i njegov otac nisu komunicirali i uglavnom su bili u svađi. Ono što je apsolutna istina, a što znaju, Vidojeva majka i brojni prijatelji, jeste da je moj suprug izbegavao vlastitog oca, tako što bi koristio poseban ulaz u zgradu kako ga ne bi sreo. Bilo je tu raznih konflikata i trudila sam se da budem medijator, pa sam zagovarala njihovo pomirenje. To se u nekoliko navrata i dogodilo, ali oni su manje-više bili konstantno u sukobu - otvorila je bila dušu Nikolina, te dodala:

„Unuci nikad nije kupio poklon za rođendan!"

- Te izjave (o njenom, navodno, lošem braku s Vidojem) imaju istu težinu kao i cvetovi maslačka. To kaže osoba pomućenog razuma, koja nije nijednom bila kod nas u stanu. Nikad nismo bili zajedno na ručku. Osoba koja nikad nije kupila unuci poklon za rođendan. Vidoje i ja, imali smo viziju budućnosti, putovali, veselili se, gradili kuću, planirali. Ljudi su skloni konvencionalnim rešenjima i ako neko izlazi iz tih gabarita, onda nešto s njima sigurno ne valja. Nismo svi isti, niti bi trebalo da budemo. Živeli smo na dve adrese, to nas je oboje ispunjavalo - objasnila je ona za pomenute medije.

Nikolina i vidoje Ristović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike