Nikolina Pišek o Miši Grofu: Moram da štitim ćerku od rođenog dede! On ima pomračenje uma!

06.09.2022

23:06

0

Voditeljka se još jednom osvrnula na rat koji vodi sa tastom, a koji je sada prepustila institucijama

Nikolina Pišek o Miši Grofu: Moram da štitim ćerku od rođenog dede! On ima pomračenje uma!
Nikolina Pišek, Miša Grof - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Voditeljka Nikolina Pišek odlučila je da, kako kaže, progovori o svemu.

Potresni kraj lošeg perioda koji traje poslednjih nekoliko godina desio joj se pre pet meseci, kad je njen suprug Vidoje Ristović izgubio život. Nesreća za hrvatsku voditeljku i njihovu ćerkicu Unu Sofiju, sama po sebi bila je ogromna. Ali ono što je posle sahrane usledilo - medijski rat sa njenim tastom Viktorom Ristovićem, delovao joj e nestvarno.

Nikolina je odlučila da mržnja ne bude njena životna vodilja, već da svu energiju usmeri na svoju decu, posebno na mlađu ćerku, koju je gubitak oca zaštitnika potpuno devastirao.

Ona je sada otkrila kako je došlo do toga da voditeljski angažman sklopi u Srbiji, odnosno u Beogradu.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Pišek

- Zadovoljna sam jer ulazim u ekipu kojoj verujem i u projekat koji zvuči veoma dobro. Zanimljiv je i radiću s nekim ljudima s kojima sam već sarađivala, a to čini da se osećam komforno, i to mi je u ovom trenutku potrebno. Isto kao što mi je potreban posao da se osetim korisno, živo i da skrenem misli. Shvatila sam u ovom periodu da sam sebi najbolja kad sam okupirana, slobodno vreme me tera na loše misli - kaže Pišekova pa se osvrće na preseljenje u Beograd, što su joj nekada bili planovi.

- Vidoju i meni Beograd je uvek bio u planu, ali naš životni cilj bio je preseljenje u Zagreb, gde smo gradili kuću i gde je Una išla u školu. To je bila zajednička odluka, nisam je donela sama, a i Vidoje je bio u postupku dobijanja hrvatskog državljanstva. Pristupili smo tome s velikom ozbiljnošću, i za mene povratka u Beograd nema, jer je moje dete upravo krenulo u drugi razred. Ne bih da dovodim ćerku u opasnost u blizini dede pomračenog uma - voditeljka je potom otkirla kako su njene dve ćerke, a osvrnula se i na sukob sa Vidojevim ocem, Mišom Grofom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Miša Grof

- Moram da budem odlučna i razborita i sposobna i srećna zbog moje ćerke, koja u meni traži slamku spasa. Izgubila je tatu, zaštitnika, i ima samo mene. Težak je teret pao na mene, s obzirom na to da je Vidojev otac, nažalost, pomračenog uma od bola u meni i Uni našao neprijatelje. Moram da budem stena o koju će se razbiti sve njegove loše namere. To sam sklonila na stranu, i time će se baviti institucije, ja moram da zaštitim ćerku na najbolji mogući način od svega, pa i od njenog biološkog dede - rekla je Nikolina Pišek za Story.

Bonus video:

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Story

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti