Baka Prase pozvan u policiju na razgovor! Jutjuber se oglasio! (FOTO)

21.09.2022

09:55

1

Kako je navedeno na njegovim društvenim mrežama, on je u državnoj instituciji po prijavi Željka Mitrovića

Baka Prase pozvan u policiju na razgovor! Jutjuber se oglasio! (FOTO)
Baka Prase - Copyright Youtube/Baka Prase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već danima vodi medijski rat sa vlasnikom TV Pink Željkom Mitrovićem. Danas je, kako je sam napisao na svom nalogu na Instagramu, otišao navodno na informativni razgovor po Mitrovićevoj prijavi.

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Baka Prase, Željko Mitrović

Bogdan je objavio svoju fotografiju sa opisom "Visoko tehnološki kriminalac", da bi potom neko u njegovo ime objavljivao storije na njegovom nalogu na Instagramu.

- Baka je trenutno u jednoj državnoj instituciji i daje izjavu na prijavu masnokosog. Dok Baka daje izjavu, dao mi je svoj profil da vas obaveštavam šta se dešava i da sačekam dok ne izađe, ali nema ga već sat vremena - piše na njegovim storijima.

Podsetimo, Baka Prase je prvobitno u svom lajvu izneo optužbu da mu Željko Mitrović duguje novac, da bi potom krenuli da iznose razne informacije na račun jedan drugog.

Oni su, čak, pokrenuli i peticije jedan protiv drugog. Željko Mitrović je objavio dve, pod nazivima "Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?" i "Da li Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i sek*ualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina?". 

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Pink
Željko Mitrović, Baka Prase

S druge strane, Baka Prase je pokrenuo peticiju za ukidanje rijalitija "Zadruga" koji se emituje na televiziji Pink, te čak najavio da će ići i po gradovima Srbije, gde će sprovesti fizičko potpisivanje peticije.

Kako će se ovaj medijski rat završiti nije poznato, ali čini se da će epilog dobiti na sudu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike